• 2

Više od 50 radnika vredno radi da bi završili Karađorđevu do 31. januara

- Karađorđeva ulica je od mesta gde niko nije želeo da živi postala jedna od najlepših ulica u gradu - rekao je zamenik gradonačelnika Beograda

  • 2
Vesić, Karađorđeva ulica

Foto: Facebook/Goran Vesić

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić obavestio je javnost da je obišao radnike koji završavaju trotoar u Karađorđevoj ulici u prestonici. On je istakao da radnici vredno rade kako bi posao završili do 31. januara.

Vesić, Karađorđeva ulica

- Narednih dana sadimo drvored u Karađorđevoj, tamo gde ga nikada nije bilo - Foto: Facebook/Goran Vesić

- Preko pedeset radnika rvedno radi da završi posao do 31. januara, a juče su postavili kasete za drvored. Narednih dana sadimo drvored u Karađorđevoj, tamo gde ga nikada nije bilo. Novih 17 stabala oplemeniće Karađorđevu i pokazaće koliko se ova ulica promenila u odnosu na 2013. godinu - rekao je Vesić.

Vesić, Karađorđeva ulica

- Preko pedeset radnika rvedno radi da završi posao do 31. januara, a juče su postavili kasete za drvored - Foto: Facebook/Goran Vesić

Za poslednjih šest godina ukinuli smo kamionski saobraćaj u ovoj ulici, uklonili prugu, obnovili sve fasade, srušili nelegalne objekte, uradili novu tramvajsku prigu kako okolne zgrade ne bi osećale svaki prolazak tramvaja, uređujemo kej i od njega pravimo park i zgrade preko puta reke dobile su trotoare i plato širine od 5 do 15 metara sa drvoredom umesto pola metra kako je decenijama bilo - napisao je Vesić na svojoj Fesjbuk stranici.

- Karađorđeva ulica je od mesta gde niko nije želeo da živi postala jedna od najlepših ulica u gradu - zaključio je zamenik gradonačelnika Beograda.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    17. januar 2020 | 13:00

    Lepo je to sto se gradi i ulepsava grad,samo da su jos plate ko evropske da ljudi mogu biti u potpunosti opusteni i da uzivaju u tim blagodetima koje im grad pravi

  • Bosko buha

    17. januar 2020 | 16:47

    Samo beograd jeli to druga drzava 🌍

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>