• 0

Ovo čeka i Harija i Megan? Unuk kraljice Elizabete reklamira kinesko mleko

Piter Filips, sin princeze Ane, pojavljuje se u dve reklame kineske mlekare u državnom vlasništvu

  • 0

Od kada su britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl odlučili da se povuku sa kraljevske dužnosti, traju brojna nagađanja o tome čime će se sada vojvoda i vojvotkinja od Saseksa tačno baviti kako bi zaradili za život.

Tajnu su možda otkrili kineski mediji, ali i "Dejli mejl" koji je došao do reklame snimljene za kinesku televiziju, a u kojoj glavnu ulogu igra jedan unuk kraljice Elizabete II Piter Filips.

Naime, kako navodi ovaj list, Filips koristi svoje "kraljevske veze" kako bi prodao mleko Kinezima. On se pojavljuje u dve reklame za mlekaru koja je u državnom vlasništvu.

Piter Filips (42) je sin princeze Ane, ćerke kraljice Elizabete, a na snimku se vidi kako drži čašu mleka ispred velelepne građevine.

Ispod na kineskom piše "Član britanske kraljevske porodice Piter Filips".

Dogovor između kraljice i Harija i Megan glasi da oni neće više koristiti titute "njihovo kraljevstvo visočanstvo", a takođe će sada morati da budu finansijski nezavisni.

Sa druge strane, Filips i njegova sestra Zara nikada nisu imali te titule, a oboje su u prošlosti bili pod nadzornom zbog načina na koji zarađuju novac.

Na primer, Piter Filips i njegova supruga Kanađanka prodali su 2008. godine fotografije sa venčanja magazinu "Hello", a prošle godine je imao sastanak sa kineskim preduzetnikom Džonom Honom o mogućem pokretanju privatnog konjičkog kluba u Hongkongu.

Filips nije bio dostupan za komentar u vezi sa reklamama koje su se pojavile u javnosti.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>