• 10

Dao otkaz i prodao sve što ima, kako bi sa svojom lasicom putovao po svetu. Njihove fotke su viralne

Putovanje je najuzbudljivije iskustvo u mom životu i potpuno je oslobađajuće, kaže Čarli Hamerton

  • 10

Čarli Hamerton i njegova lasica Bandit proputovali su kroz 11 zemalja sveta, nakon što je ovaj dvadesetpetogodišnjak dao otkaz u kompaniji "Royal Air Force" i kupio kamp prikolicu, prenosi SWNS.

Momak iz Engleske je prodao svu svoju imovinu u vrednosti od 20.000 dolara i krenuo na osmomesečno putovanje sa svojim "krznatim saputnikom".

- Putovanje je najuzbudljivije iskustvo u mom životu i potpuno je oslobađajuće. Nas dvoje smo pratili sunce sa skoro svih delova sveta i kampovali pod zvezdama, u prelepim mestima - rekao je Hamerton za SWNS, i dodaje da mu je lasica Bandit najbolji prijatelj.

Kaže da sada ima mnogo manje novca, ali da više vredi kao osoba. Ovo zanimljivo putovanje mu je bilo prekopotrebno, budući da je u jednoj godini doživeo tri velika gubitka: sahranio je biološku mamu, mamu koja ga je usvojila i najboljeg prijatelja. Mračna strana života podstakla ga je na drastične promene.

- Trebalo je mnogo hrabrosti da se odlučim na ovaj korak. Živeo sam u lepom stanu, imao dobar posao i tri automobila. Imao sam i dosta ušteđevine i mogu reći da sam bio srećnik, jer sam bio toliko osiguran - kaže Hamerton, ali dodaje da mu sva ta imovina jednostavno nije značila.

Svoju lasicu, ovaj mladi momak je usvojio pre pet godina, i od tada su nerazdvojni. Kaže da mu je njeno prisustvo bilo od velike pomoći u bolnim životnim trenucima. Zajedno su posetili 25 gradova, za osam meseci, a sada uglavnom putuju širom Engleske. Hamerton radi u školama i uči decu o samopouzdanju i veštinama preživljavanja.

Video: Ovaj pas zarađuje skoro dva puta više od prosečnog Srbina

(Telegraf Biznis/SWNS)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    Ovo je bas dobro,ovo je mnogo dobro razmisljanje. Naročito za budućnost 😊posle kad ostari, kad ga godine stignu, lasica ce sve to da zapamti pa sve da mu vrati, pa da mu sprema supe, pa ga neguje i gleda kao bebu. Generalno ljudi ovo rade osobe kada puknu kao lajsna. Zeni se budalo, stvaraj porodicu 😱

  • Saobracajac

    I ti si pametan ,Svaka Cast

  • Ćupričanin

    Bar je nesto video u zivotu,nije ostao glup kao pojedini... Mnogima je jos cudno kad kazes da putujes avionom,misle da je karta bog zna koliko a ono zamisli 20€ povratna Stockholm-Niš 😂 Lepo je proputovati svet i videti sve i svasta 👋🏻

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke