• 17

Zbog koronavirusa oglasila se i pivarska kompanija: "Nadamo se da znate da nemamo ništa s tim"

U periodu od 18. do 26. januara, korisnici Interneta pretraživali su čak i pojmove "korona pivo virus" i "pivo virus", misleći da je meksičko pivo koje se zove Korona (Corona) povezano sa koronavirusom koji je dosad odneo 170 života

  • 17

Zbog širenja koronavirusa pojavile su se brojne teorije zavere oko toga odakle je virus krenuo. Baš zbog tih teorija je danas morala da se oglasi poznata kompanija "Korona" koja proizvodi pivo.

Naime, kako se čini, neki ljudi su počeli da povezuju pivo "Korona ekstra" sa smrtonosnim Vuhan koronavirusom. Tako je i pretraga na internetu vrlo čudna, pa od 18. januara neki kucaju u pretraživaču "korona pivo virus" i "pivo virus".

Ipak, danas se oglasila kompanija koja navodi da veruje da njeni kupci razumeju to da između piva i virusa nema nikakve veze.

- Verujemo, uglavnom, da potrišači razumeju da nema nikakve veze između virusa i našeg poslovanja - rekla je Megi Baumen, direktorka za komunikacije.

U periodu od 18. do 26. januara, korisnici Interneta pretraživali su čak i pojmove "korona pivo virus" i "pivo virus", misleći da je meksičko pivo koje se zove Korona (Corona) povezano sa koronavirusom koji je dosad odneo 170 života.

Pretraga za tim pojmovima porasla je za 2.300 odsto, piše Biznis insajder.

Veza između piva i virusa ne postoji.

Video: Panika, haos, strah i očaj, ko je sledeći? Ovako izgleda atmosfera u glavnoj bolnici u Vuhanu

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vele

    A, pa i vi ste posebna vrsta virusa, meni vrlo draga. :)))

  • Lovac

    Dobar je Koronapivus!

  • Strucnajkowsky

    Molimo glupe idiote za zapada da Corona pivo nije virus i da Srbija nije Sibir.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke