• 0
 ≫ 

Diznijev striming obara sve rekorde: Ovo su 6 razloga da uživate u njemu

 ≫ 

Za nepuna tri meseca koliko postoji, Dizni Plus već broji skoro 30 miliona pretplatnika, samo u Sjedinjenim Državama

  • 0
Dizni, Marvel Foto ilustracija: Telegraf/Wikipedia

Od svog nastanka, 12. novembra 2019. do danas, striming servis Dizni Plus privukao je 28.6 miliona pretplatnika samo u SAD. Osim svojih klasika, ostvarenja Piksar studija, "Star Wars" i Marvelovih franšiza, Dizni Plus je lansirao svoje "nove zvezde" kao što je beba Joda.

Iako Dizni Plus još uvek nije pretekao Netfliks, koji broji 158 miliona pretplatnika širom sveta, investitori kažu da ga je svojim ambicijama ozbiljno ugrozio. Od kako ovaj rival raste, ali i neki drugi, Netfliksove akcije su pale za 4 odsto.

Ako ste ljubitelj striming programa, i interesuje vas Dizni Plus, ovo je 6 razloga i trikova da izvučete najbolje iz njega:

1) Skoro pa besplatno

Dizni Plus ima najbolju konkurentnu cenu, budući da mesečna pretplata košta 6.99, a godišnja - 70 dolara. Uprkos dobroj ceni, ljudi svakako najviše vole "free" stvari.

Verizon Unlimited korisnici mogu godinu dana da koriste Dizni Plus besplatno, a s obzirom na to da je ova platforma dominantnija u SAD nego u Evropi, američki mobilni operater klijentima nudi razne besplatne opcije za preuzimanje i korišćenje Diznija Plus.

Kompanija Dizni pruža i sledeće mogućnosti: paket koji uključuje Hulu, Dizni Plus i ESPN Plus, za 13 dolara mesečno.

beba joda Beba Joda / Printskrin: Youtube/CNBC

2) Nemate internet? Nema problema

Ako idete negde gde nemate wi-fi, možete preuzeti filmove i serije sa Diznija Plus, i gledati ih i bez konekcije s internetom. Sva uputstva o preuzimanju naći ćete na platformi. Ne postoje restrikcije po pitanju broja preuzimanja niti gledanja.

Potrebno je samo da se ulogujete na Dizni Plus barem jednom mesečno. Važno je napomenuti da se filmovi koje ste preuzeli sa ove platforme, automatski brišu ako odlučite da se "oslobodite" Diznija Plus.

3) Filmski maraton

Veliki benefit koju pruža ova platforma je opcija "watchlist", gde možete da skladištite svoje omiljene filmove, i puštate ih iznova, kada imate vremena. Funkcioniše isto kao Netfliksova opcija "quene".

Kako biste dodali film u listu za gledanje, samo kliknite na "+ ikonicu" koja se nalazi odmah pored dugmeta plej. Listu ćete pronaći u Dizni Plus tulbaru, pri vrhu ekrana.

4) Dizni kroz decenije

Dizni nastavlja da obogaćuje svoj napredni striming servis novim sadržajem, pa ako ne tražite neki poseban film ili seriju, široka paleta ponude može vas "baciti u očaj". Zato Dizni Plus kategoriše filmove, i vrlo je lako za snalaženje.

Disney Plus' Explore je opcija koja vam treba, a umesto skrolovanja, možete se opredeliti za "kolekciju". Na primer, "Spiderman" ili "The Muppets" kolekcija. Posebno je zanimljiva kolekcija "Dizni kroz decenije", koja kreće od crtaća Miki Maus iz 1920. do serijala od Avendžersima.

Ukleta kuća Foto: Printskrin/YouTube/Laser Time

5) Lakše je udvoje

Ne postoji način da šerujete Dizni Plus URL adresu preko aplikacije, ali možete ako filmove ili serije gledate na kompjuteru. Ukoliko želite da podelite, na primer, neku specijalnu epizodu, pustite video i kopirajte URL link. Pošaljite to svojim prijateljima i uštedite im vreme. Isto tako, mogu i oni vama.

6) Dizni Plus "sluša" vaše predloge

Uprkos velikom izboru, uvek će se naći nešto što nije postavljeno na ovaj striming servis, a što bi neko želeo da pogleda. Baš zato, Dizni Plus je formirao opciju da im pošaljete zahtev za neki film ili seriju, koje bi trebalo da dodaju u svoj sadržaj.

Ovo možete uraditi preko opcije Disney Plus' Help Center, koja postoji i na mobilnoj aplikaciji i na kompjuteru. Kliknite na "Give Feedback" ispod bara za pretraživanje (search bar) i selektujte "Request a Film or Show". U datom momentu, možete predložiti maksimum tri naslova.

(Telegraf Biznis/cnet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>