• 0

Alge umesto filtera čiste vazduh? Ako imate ovako originalnu ideju, prijavite se

Nakon što je prva generacija od 5 timova uspešno završila svoje inicijalno startap putovanje, ovaj projekat je prepoznat kao jedan od visoko kvalitetnih programa za razvoj tehnoloških startapova

  • 0
Posao, kancelarija

Foto: unsplash.com

Prijave za “StartIN program - druga generacija” zvanično su otvorene za sve startap timove i trajaće do 15. marta. StartIN program, koji realizuje InCentarHub u saradnji sa više od 20 mentora i istaknutih eksperata iz domaće preduzetničke zajednice, kreiran je da podrži razvoj startapa u ranoj fazi i omogući njihovu spremnost za finasiranje i prvu investiciju.

Nakon što je prva generacija od 5 timova uspešno završila svoje inicijalno startap putovanje, ovaj projekat je prepoznat kao jedan od visoko kvalitetnih programa za razvoj tehnoloških startapova. StartIN je, poučen tim iskustvom, detaljnije definisao sve zadatke vezane za osnivanje i razvoj jednog startapa. Za sve to, bilo je presudno znanje iz oblasti biznisa, finansija, marketinga.

U prvoj generaciji startapova istakao se AlgiOx tim, koji je razvio proizvod za prečišćavanje vazduha koji koristi alge umesto konvencionalnih filtera.

Programska direktorka InCentra, Ana Milićević, istakla je da je posebnost ovog programa to što timovi i po završetku imaju podršku naredna tri meseca i ostaju “zaraženi” startap načinom razmišljanja, a odnosom prema realnosti kreiranja biznisa - postaju deo startap zajednice.

"StartIN 2.0 program" je namenjem ambicioznim mladim ljudima, studentima završnih godina i master studija, koji su detektovali neki problem ili priliku na tržištu. Timovima se omogućava neophodna edukacija, mentorstvo i podrška kroz celokupan proces od predstavljanja ideje do lansiranja proizvoda.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari