• 3
 ≫ 

Bezos je upravo kupio najskuplje imanje u Los Anđelesu: Platio ga je čak 165 miliona dolara

 ≫ 

Najbogatiji čovek na svetu je nekretninu "Vorner" platio čak 165 miliona dolara

  • 3

Osnivač Amazona Džef Bezos kupio je od medijskog mogula Dejvida Gefena vilu u Los Anđelesu čime je oborio rekord kada je reč o transakcijama ovog tipa, piše Vol strit džurnal.

Naime, najbogatiji čovek na svetu je nekretninu "Vorner" platio čak 165 miliona dolara.

Time je oboren prethodni rekord koji je iznosio 150 miliona dolara koji je prošle godine postavio izvršni direktor "Foks korporacije" prilikom kupovine vile u Bel Eru.

Vila koju je kupio Bezos izgrađena je 1937. i napravio ju je šef studija "Vorner Bros" Dželk Vorner. Na imanju se nalaze odgromni balkoni, bašte, gostinjske kuće, teniski teren i teren za golf.

Gefen je imanje kupio za 47,5 miliona dolara 1990. godine, što je takođe bio rekord u to vreme.

Nije poznato kada će Bezos početi da koristi ovu vilu, a navodno je u prethodnih mesec dana kupio i još jedno imanje vredno 90 miliona dolara u Los Anđelesu, kao i tri apartmana od 80 miliona dolara u Njujorku.

Bezosovo bogatstvo procenjeno je na 131 milijardu dolara.

Video: Ovi automobili ubijaju i lepotom ali i cenom

(N. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    16. februar 2020 | 18:26

    JA MU NE ZAVIDIM JER SAM VIDEO MNOGE MILIJARDERE I MULTIMILIJARDERE DEPRESIVNE,NESRECNE ,USAMLJENE I NASMRKANE U SVICI !!! NEMAJU ISKRENE PRIJATELJE STO IH POGADJA !!!

  • dmitra

    14. februar 2020 | 10:03

    Pa ljudi nemaju vreme, ni snage, da setaju od prodavnice do prodavnice, ko mi u Srbiji. A i ne zele da gube dragoceno vreme i snagu. A i jeftiniji je od drugih za mnoge stvari.I eto musterija Amazona, a da ih niko ne vuce za rukav. A svi bogatasi i stari i novi su sa enormnim apetitima koji kroz generacije samo rastu. Problem je sto vremenom utripuju da su bogovi i da su vecni i prave stete ostalim ljudima sirom planete.

  • Tomatinjo

    14. februar 2020 | 09:21

    Nikada nisam a nastojaću da nikada ništa i ne kupim preko Amazona. Baš zbog toga vazdagladnoga grabežljivca. Nekada se mogla probrati knjižara ili prodavnica, između više njih, gde će se neka knjiga ili nešto kupiti a sada bi ovaj grabežljivac hteo sebi monopol u nabavci i kupovini knjiga i drugih stvari.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>