• 3
 ≫ 

Volite da gledate filmove, a novčanik vam se stanjio? Evo načina da spojite lepo i korisno

 ≫ 

Ova vrsta posla nema caku: dovoljno je da budete filmofil, da imate dobra zapažanja i da ste u toku. Netfliks vam može doneti i 1.200 dolara mesečno...

  • 3
Gledanje TV kod kuce

Foto: Shutterstock

Nekima deluje kao posao iz snova, a neki bi ga radije izbegli, ipak, jedno je sigurno: gledanje filmova može vam doneti novac, a ujedno može predstavljati i jedan od najlakših poslova na svetu. Krenimo redom...

Osim što nas zabavljaju, filmovi nas uče važnim lekcijama i mogu imati značajan uticaj na naše kritičko razmišljanje.

Mnogo puta smo se uverili i kako filmske tematike menjaju svet i društvenu klimu, ali nam i pomažu da se nosimo sa nekim teškim trenucima.

Pored toga, oni su više od puke zabave i relaksacije - filmovi iznova ruše granice umetnosti.

Zabavno popodne

 

Swagbucks je sajt koji vas plaća za nekoliko različitih aktivnosti, a dodeljuje poene za vaš rad koji kasnije možete pretvoriti u keš ili gift kartice. Filmovi nisu aktuelni i popularni, ali je poenta da gledate njihove trejlere, i ne samo filmove već i video snimke o poznatima, i još sličnog, zabavnog sadržaja.

Red slike, red teksta

 

Ukoliko dobro poznajete engleski, volite da gledate filmove i imate smisao za pisanje - ovaj hobi možete pretvoriti u posao, tako što ćete pisati kritike o filmovi. To možete raditi u okviru svog bloga, čija popularnost može privući oglašivače iz sveta filma, a možete pisati i za druge onlajn medije.

watching movie, watching movie at home, Gledanje filma, kucni bioskop, tv, televizija, prijatelji

Foto: Shutterstock

Hobi kao posao

 

Viggle je aplikacija za gledanje filmova i TV šou programa. Sve što treba je da je instalirate, pokrenete i ulogujete se. Onda kreće skupljanje poena, za koje kasnije dobijate keš ili poklon karticu. Obratite pažnju i na AppTrailers, jer smo sigurni da vam se mnogo puta desilo da odgledate bar desetak trejlera dok ne odlučite kojim film da pogledate. Ova firma vas plaća baš za to.

Ništa bez Netfliksa

 

Ako želite da "radite" za ovaj čuveni striming servis, možete se prijaviti na "movie tagger". U čemu je fora? Netfliks vas plaća da "tagujete" filmove koje volite, i da tražite ključne reči. Nedeljno možete zaraditi do 300 dolara, gledajući filmove i stavljajući tagove. Ipak, morate da budete ažurni, jer je broj za ovakve pozicije ograničen, a često su popunjene.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cocc

    23. februar 2020 | 16:38

    Na vecini filmova i serija nema prevod

  • Sanela

    17. decembar 2020 | 16:33

    Čitala sam o ovome i na još nekom stranom sajtu. Čini mi se da sam pročitala da je uslov Netfliksa da ste prijavljeni na nekoj adresi u Los Anđelesu...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>