• 1
 ≫ 

Novi čovek na čelu najperspektivnijeg resorta istočne Srbije

 ≫ 

Rukovodstvo Javnog preduzeća „Stara planina“ Knjaževac donelo je odluku o imenovanju Gorana Petrovića iz Beograda na mesto novog predsednika Skupštine SP Resort-a d.o.o, u čijem je vlasništvu hotel Stara planina

  • 1
Stara planina

Foto: Telegraf

Rukovodstvo Javnog preduzeća „Stara planina“ Knjaževac, donelo je odluku o imenovanju novog predsednika Skupštine SP Resort-a d.o.o, u čijem je vlasništvu hotel Stara planina. Goran Petrović iz Beograda će od sada biti odgovoran za donošenje najvažnijih odluka skupštine ovog prosperitetnog hotela od 4 zvezde, jedinstvenog na Staroj planini.

Odluka je donešena u cilju poboljšanja efikasnosti poslovanja kompanije SP Resort d.o.o. Kalna, hotela Stara planina i ostvarenja planova Javnog preduzeća.

Podsetimo da je kompletan resort izgrađen u rekordnom roku od 16 meseci, uz finansijsku podršku Vlade Republike Srbije i ulaganje u iznosu od 30 miliona evra. Hotel se nalazi na jednom od najlepših delova Stare planine Jabučkom ravništu, koje pripada teritoriji opštine Knjaževac i trenutno predstavlja najmoderniji i najveći smeštajni objekat u ovom delu zemlje.

Telegraf.rs/VestiSrbija.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    21. februar 2020 | 17:46

    Da li ce zbog razvoja turizma zaustaviti gradnju MHE na staroj planini?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>