• 2
 ≫ 

O2 TV se od 1. marta ponovo zove b92

 ≫ 

"Restart"

  • 2
TV O2 B92

Foto: Promo

O2 televizija od 1. marta menja ime u B92. Odnosno, vraća ime u "B92", pošto je televizija nasledila prepoznatljivi logo pre tri godine.

Dok je postojala kao B92, televizija je bila poznata i po nazivu Devedesetdvojka, a prvo ime je dobila po frekvenciji radio-stanice (92,5 megaherca) — od koje je televizija i nastala, pri čemu je slovo B označavalo Beograd.

Кako je septembra 2015. godine Antenna Group postala vlasnik televizije B92 nije bilo poznato koje ime će se ubuduće zvati ova televizija.

B92 se transformisala u O2 11. septembra 2017. Nakon toga su počele Vesti u istom, redizajniranom studiju u kojem su se emitovale Vesti na B92.

Početkom decembra 2018. godine Antenna Group je objavila da se povlači sa tržišta Srbije i Crne Gore i da je izvršila akviziciju televizijskih kanala (Prva, O2, Prva CG, specijalizovani kablovski kanali), radija Plej i svojih portala Srđanu Milovanoviću, bivšem vlasniku kablovskog operatera Кopernikus.

02

Foto: Telegraf.rs

Kako se pretpostavlja, a i piše na oglasima koji se mogu videti širom Beograda, cilj promene imena je "restart", odnosno, reorganizacija poslovanja.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>