• 1

Er Srbija: Saobraćaj regularan, ako odustajte od putovanja, javite se

Nije zabeležen nijedan incident

  • 1
Air Serbia

Foto: Air Serbia

Povodom globalne pojave korona virusa, Er Srbija saopštila je da se saobraćaj nacionalne avio-kompanije odvija regularno, u skladu sa redom letenja, a do sada na letovima Er Srbije nije zabeležen nijedan incident u vezi sa korona virusom.

- Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu - saopštila je Er Srbija, navodeći da je, kao i uvek, bezbednost putnika i članova posade na prvom mestu.

- Kada je reč o našim putnicima koji putuju u oblasti koje su posebno pogođene korona virusom, u ovom trenutku ne primećujemo veći broj otkazivanja putovanja. Kompanija će gledati da izađe u susret svim putnicima koji putuju u ta područja, ukoliko žele da zbog pojave korona virusa pomere svoje putovanje za neki drugi datum - saopštila je Er Srbija.

Navodi se da je Er Srbija u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega Ministarstvom zdravlja Srbije, Institutom za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom (SZO) i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA)

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>