• 0

Kako pametno da kupujete preko neta: Pitali smo onlajn trgovce kako da vas ne prevare

U poslednje vreme stalno slušamo i čitamo o nesigurnoj online kupovini i neregistrovanim internet prodavnicama. Kako da se zaštitite, kako bezbedno da kupujete i kako se bore sa nelojalnom konkurencijom, pitali smo registrovanu internet prodavnicu

  • 0

Ljudi se sve više okreću online kupovini… U brzom vremenu u kome živimo često nemamo vremena za iscrpne obilaske prodavnica u potrazi za željenim proizvodima i sve češće se odlučujemo za kupovinu preko Interneta koji je danas i više nego odlično sredstvo i pomoć oko svakodnevnih aktivnosti.

Online kupovina je danas toliko rasprostranjena da štedi vašu energiju, vreme i novac, ali vas ukoliko ne pazite od koga kupujete može isto tako i koštati više nego što ste očekivali.

Da li ste primetili sve veći broj sajtova za online kupovinu? Da li su svi pouzdani? Da li svi nude kvalitet u skladu sa cenom? Da li su svi spremni za rešavanje reklamacija i izlaženje u susret raznim potrebama kupaca?

Danas je teško odgovoriti na to pitanje u moru stranica koje nešto nude, prodaju, koje su kratkog daha i traju svega par meseci…

  • Koji je prvobitni cilj vaše kompanije?

Našoj kompaniji MaliAli  stvaranje pouzdanog sajta za online kupovinu predstavljao je primarni cilj.

Želeli smo da stvorimo sajt koji je možda MALI, ALI na kome možete naći sve na jednom mestu. Da stvorimo sajt koji je MALI, ALI siguran. Sajt koji je MALI, ALI bezbedan. MALI, ALI koji je uvek tu za vas da odgovori na vaše želje i potrebe.

I uspeli smo u tome. Sa preko 30.000 artikala koje imamo u ponudi možda nismo više tako MALI, ALI smo uspeli da ostvarimo sve ono što smo sebi postavili za cilj, Da kupci prepoznaju sigurnog online prodavca, da nam opravdano veruju i da nam se iznova vraćaju. Mnogi prodavci koji stoje iza nelojalnih  stranica i sajtova žele brzu, laku i jednokratnu zaradu na uštrb kvaliteta i bez odgovornosti prema kupcu.

Zato se često dešava da kupci ne znaju gde su kupili artikal i kome da se obrate kada im stigne oštećen ili neipravan artikal, ili isti žele  da reklamiraju.

Mali Ali Dizajn: Nikola Jovanović
  • Koji proizvodi se nalaze u vašem asortimanu?

Možemo da se pohvalimo širokim spektrom proizvoda iz raznih kategorija.

Posebno izdvajamo kategorije: Rasveta, Igračke i igre, Bebi oprema, Sve za kuću i dvorište , Sve za sport i razonodu, Lepota i zdravlje, Aparati i uređaji…

Sarađujemo sa mnogim stranim  i domaćim firmama uz pomoć kojih naručene proizvode dobijamo u roku od 1 ili 2 radna dana, što skraćuje vreme vaše isporuke i samim tim se gubi čekanje da poručeni proizvod stigne iz inostranstva, što nekada prelazi i preko 15 dana, kao što je to slučaj kod sličnih sajtova za ovu vrstu kupovine. To je upravo ono što nas odvaja od drugih i čini konkurentnim na tržištu online prodaje.

Poslujemo kao posrednici u kupovini proizvoda širokog spektra i vašu porudžbinu nije potrebno da plaćate unapred već isključivo po prijemu, odnosno pouzećem uz dosta nisku cenu isporuke,

  • Da li je cena uvek presudna pri kupovini?

Većina online prodavnica nudi iste proizvode. Na vama je da uradite malo istraživanje i saznate koja prodavnica nudi bolju cenu za isti proizvod.

Pored cene obratite pažnju na garancije, tj. trajanje iste, jer nije isto kupiti nešto sa 2 godine garancije i sa 5 godina, a da je cena ista ili se mizerno razlikuje…

Trenutno u našoj online prodavnici možete pronaći veoma kvalitetnu rasvetu poznatog austrijskog brenda EGLO po veoma primamljivim cenama i GARANCIJOM DO ČAK 5 GODINA ZA LED PROGRAM.

Mali Ali Dizajn: Mila Radovanović
Mali Ali Dizajn: Mila Radovanović

Ovde možete pogledati celokupan asortiman:  https://www.maliali.rs/kategorija-proizvoda/rasveta/?orderby=popularity

Na Malom Aliju postoji i kutak za popuste gde odvajamo artikle koje dobavljači nude po akcijskim cenama, kako bi kupcima bilo lakše da na jednom mestu pogledaju sve akcije!

MaliAli 100% popust! - Pratite nagradne igre koje MaliAli organizuje

Kod nas uvek možete da osvojite neki proizvod ukoliko učestvujete u nagradnim igrama koje online prodavnice priređuju na društvenim mrežama. U većini slučajeva je potrebno samo da lajkujete post ili stranicu ili da podelite post na Vašem profilu. Ništa komplikovano i opterećujuće. Na našem Facebook profilu uvekimate priliku da osvojite neki poklon.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Nebojša Lozo: Naši proizvodi su našli put do svakog kontinenta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>