• 2

Prati trideset godina licitacije, sada je kupio "golf dvojku" za manje od 200 evra!

Nekada bude veliki broj zainteresovanih

  • 2

Dva motorna vozila, od ponuđenih 46, koja su bila izložena javnoj prodaji, našla su svoje vlasnike na javnoj licitaciji održanoj u prostorijama Carinarnice "Novi Sad". Reč je o "fijatu stilo 1,9 JTD", čija je početna cena bila 58.650 dinara, a koji je za 1.000 dinara više kupio Ilija Vujinović.

Кomisija je, nakon javnog nadmetanja, zaključila da je vozilo prodato za 59.650 dinara i obavestila novog vlasnika da u roku od osam dana treba da uplati razliku u ceni i preuzme svoje vozilo.

Po Vujinovićevim rečima, on već godinama prati koja se vozila izlažu javnoj prodaji u Upravi carina.

– Nije mi to prvi put da na takav način kupim automobil. Već 30 godina pratim licitacije i interesujem se za vozila koja bi služila mojoj porodici i meni. Imam već jedan ovakav automobil, a ako ovaj ne bude ispravan, poslužiće njegovi delovi – kaže za "Dnevnik" Ilija Vujinović, i dodaje da je za javne prodaje motornih vozila počeo da se interesuje iz ljubavi.

Drugo vozilo koje je našlo svog vlasnika je "golf dvojka", koje je prodato za 20.200 dinara.

Inače, po rečima učesnika ovog javnog nadmetanja, dešavalo se da, ukoliko se na prodaji nađu luksuznija vozila, i ukoliko su prvi put na licitaciji, broj zainteresovanih kupaca bude daleko veći. Inače, motorna vozila koja su se našla u javnoj prodaji oduzeta su pravosnažnim rešenjem u carinskom postupku ili ih se stranka odrekla u korist države, a novac koji se dobije na taj način uplaćuje se u budžet Republike Srbije.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    28. februar 2020 | 17:56

    Dragan Jove Torbica konačno ispunio svoj san i kupio GOLFA 2.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>