• 1
 ≫ 

Niš postaje GIGA grad, SBB nastavlja besplatnu digitalizaciju gradova u Srbiji

 ≫ 

Projekat besplatne digitalizacije TV signala, koji je kompanija SBB otpočela pre tri godine, stiže u Niš

  • 1
SBB digitalizacija Niša

Foto: shutterstock.com

Početkom marta ove godine kompanija SBB započela je besplatnu digitalizaciju Niša. Nakon Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, svi SBB korisnici u Kragujevcu i Nišu uskoro će imati digitalnu televiziju i internet brzina od 150Mbps, 250Mbps, 500Mbps do čak 1 gigabit po sekundi, čime Niš postaje sedmi GIGA grad u Srbiji.

Prateći trendove vodećih svetskih provajdera, SBB nastavlja digitalizaciju Srbije i realizaciju svog petogodišnjeg plana investiranja od čak 300 miliona evra.

Proces digitalizacije odvijaće se fazno, po delovima grada. Svakog korisnika pojedinačno kontaktiraće SBB tehnička podrška pre dolaska na kućnu adresu, kako bi se dogovorili oko datuma kada će dobiti digitalni prijemnik, odnosno digitalni kvalitet slike i čist zvuk na svom televizoru, uz napredne mogućnosti koje će moći da odabere.

Šta besplatna digitalizacija donosi korisnicima?

Digitalnu televiziju na do tri TV uređaja, visok kvalitet slike i zvuka i još veći broj kanala u HD rezoluciji. Već u Start paketu svi korisnici će dobiti čak 47 kanala u HD rezoluciji (Nova S, Sport Klub, N1, Pikaboo, Vavoom, History, 24kitchen i mnogi drugi). Umesto dosadašnjih 60, sada će imati više od 140 najpopularnijih kanala, među kojima su i BBC World, Al Jazeera Balkans, Comedy Central, CineStar TV Comedy & Family, Grand 2. Tu je i digitalni TV vodič sa pregledom programa do tri dana unapred.

EON paketi za vrhunsko TV iskustvo

Svi građani Niša koji žele da dožive potpun doživljaj digitalne televizije, uz pomoć EON paketa mogu da to iskustvo i osete. EON Smart Box omogućava vraćanje programa do čak 7 dana unazad na svakom kanalu, bogat Video klub sa preko 16.000 atraktivnih naslova, kao i uživanje u YouTube sadržajima i popularnim igricima koje korisnici mogu igrati na svom TV uređaju. A uz EON aplikaciju gledaće sadržaje svog paketa i  na bilo kom mobilnom uređaju, tabletu ili računaru.

EON paketi u sebi sadrži televiziju, internet i telefoniju, a u neuporedivo bogatijem sadržaju i najvećim internet brzinama korisnici će uživati po ceni paketa koji trenutno koriste, i to u narednih 12 meseci.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>