• 8

Treći put zaredom Pošta Srbije dobila prestižno priznanje

Pošta Srbije je najomiljeniji brend u kategoriji "Transport" i dobitnik priznanja "Moj izbor 2020"

  • 8
Mira Petrović

Mira Petrović, Foto: Pošta/A.D.

Pošta Srbije je najomiljeniji brend u kategoriji "Transport" i dobitnik priznanja "Moj izbor 2020" na osnovu rezultata istraživanja, koje je sprovelo udruženje "Moja Srbija", tokom januara i februara 2020. godine.

Pošta Srbije je osvojila najviše glasova potrošača u kategoriji „Transport”, na osnovu čega je postala dobitnik priznanja „Moj izbor” za 2020. godinu.

- Ove godine Pošta Srbije obeležava 180 godina postojanja, što nas obavezuje da konstantno unapređujemo kvalitet usluga uz istovremeno podizanje standarda najrazvijenije nacionalne distributivne mreže, koja omogućava najširu dostupnost i garantuje kvalitet po pristupačnim cenama i pod jednakim uslovima za sve korisnike. Stoga nas raduje da su korisnici prepoznali i nagradili naše napore - istakla je Mira Petrović, v. d. direktora.

Akcija „Moj izbor”, u kojoj se dodeljuju istoimena priznanja najboljim domaćim proizvodima i brendovima, isključivo na osnovu glasova potrošača, ove godine je organizovana po deseti put, a Pošta Srbije ovo prestižno priznanje dobija treći put zaredom.

Podsećamo, ovo je drugo priznanje za kvalitet usluga koje je Pošta Srbije dobila od početka godine, budući da je prošlog meseca odlikovana Zlatnim sertifikatom, najvišim standardom za kvalitet usluga u međunarodnom poštanskom saobraćaju, od strane Svetskog poštanskog saveza.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag zdtavkovic

    BRAVO ZA POSTU IDEMO DALJE JOS BOLJE I JOS JACE

  • Jelena

    Sram da Vas bude!!!!!

  • Ivan

    Kakva lakrdija. Ovi misle da smo mi baš totalni idioti. Mislim na PUPS, ovu VD i ekipu. A možda su i u pravu.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke