• 1
 ≫ 

Er Srbija od danas do kraja marta obustavlja linije iz Niša ka Bolonji i Rimu

 ≫ 

Putnicima koji su kupili karte za ove dve linije biće ponuđena besplatna zamena karata za iste destinacije u kasnijem terminu, besplatna zamena karata za druge destinacije do kojih Er Srbija leti iz Niša ili Beograda, ili povraćaj novca

  • 1
avion, putnici

Pixabay.com

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, imajući u vidu dalji razvoj situacije u Italiji u vezi sa pojavom korona virusa, odlučila je da u narednom periodu dodatno reorganizuje saobraćaj prema ovoj zemlji i uskladi ga sa novim okolnostima.

Er Srbija će, počev od danas, 9. marta, do kraja ovog meseca privremeno suspendovati saobraćaj na dvema linijama ka Republici Italiji do kojih leti sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu – između Niša i Bolonje i između Niša i Rima.

Odluka je doneta uz saglasnost nadležnih organa, a putnicima koji su kupili karte za ove dve linije biće ponuđena besplatna zamena karata za iste destinacije u kasnijem terminu do kraja letnje sezone, besplatna zamena karata za druge destinacije do kojih Er Srbija leti iz Niša ili Beograda, ili povraćaj novca.

Kontakt centar Er Srbije će kontaktirati sve putnike koji su kupili karte za letove između Niša i Bolonje, odnosno između Niša i Rima, za letove tokom marta, da bi im pomogao da se pronađu najbolja rešenja.

Kada je reč o destinacijama do kojih leti sa svog matičnog aerodroma u Beogradu, usled situacije sa korona virusom, Er Srbija je odlučila da delimično redukuje pojedine frekvencije. U tom smislu, u narednom periodu biće otkazani pojedini letovi:

1. Do Venecije (11., 25., 30. marta i 6. i 27. aprila)

2. Do Milana (12., 16., 17., 19., 24. i 26. marta; svi letovi utorkom tokom aprila, izuzev 14. aprila; svi letovi četvrtkom tokom aprila, izuzev 9. aprila)

3. Do Tel Aviva (12. i 20. marta)

Er Srbija će nastaviti da redovno, bez promena, saobraća između Beograda i Rima.

Video: Sledite uputstva Ministarstva zdravlja i smanjite rizik od zaraze korona virusom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. mart 2020 | 10:58

    A iz Beograda normalno lete ka i iz Milana, Pariza...totalno neodgovorno. Vidite li vi sta se desava? Albanija sa 4 slucaja zatvara skole preventive radi, Grcka, Slovenija isto, samo se mi pravimo pametni i jaki

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>