• 0

Otkazan veliki ekonomski forum u Rusiji

Forum 2020. je otkazan zbog odluke Svetske zdravstvene organizacije da epidemiji korona virusa da status globalne vanredne situacije

  • 0
koronavirus, svet, planeta, Zemlja Pixabay.com

Ovogodišnji Međunarodni ekonomski forum u Sankt Peterburgu (SPIEF) otkazan je, a naredni će biti održan 2021. godine, objavio je danas organizator tog događaja, Roskongres fondacija.

Na zvaničnoj internet stranici Roskongres fondacije je objavljeno da će se "24. Međunarodni ekonomski forum u Sankt Peterburgu održati 2021. godine", prenosi agencija Tas s.

Kako se navodi u saopštenju, Forum 2020. je otkazan zbog odluke Svetske zdravstvene organizacije da epidemiji korona virusa da status globalne vanredne situacije.

Predsedavajući organizacionog odbora SPIEF-a, Andrej Belousov, potvrdio je da je organizacioni odbor odlučio da se Forum ne održi, a to je trebalo da se desi od 3. do 6. juna.

Među događajima koji su bili planirani u okviru Foruma bila je i panel diskusija na temu "Novi korona virus - stari izazovi: kako smanjiti ekonomske posledice epidemija?", na koji su organizatori nameravali da pozovu šefove međunarodnih i ruskih organizacija u oblasti zdravstva, kao i predstavnike naučne i svetske poslovne zajednice.

Video: Pogledajte kako virus može lako da se proširi van bolnice: Vodite računa o higijeni ruku

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>