• 1

Er Srbija sada i vraća novac za otkazane letove

Kompanija Er Srbija u stalnom je kontaktu s nadležnim organima, ali kažu da je još uvek teško tačno reći kada bi situacija mogla da se normalizuje

  • 1
Lap top u avionu

Foto: Shutterstock

Er Srbija je privremeno obustavila letove ka Italiji i Švajcarskoj zbog korona virusa, a u toj kompaniji kažu da je putnicima sada na raspolaganju i mogućnost da im novac bude vraćen, ako su njihovi letovi otkazani ili ako u narednom periodu budu otkazani.

Nikola Vukomanović iz Er Srbije navodi da je nezahvalno prognozirati kada bi situacija mogla da se normalizuje, ali da su predstavnici kompanije u direktnoj, stalnoj komunikaciji s nadležnim službama.

Odlučili su da u narednom periodu dodatno reorganizuju saobraćaj i usklade ga s novim okolnostima, a zabranili su, odnosno ograničili ulazak u zemlju stranim državljanima koji dolaze iz Italije, Kine, Južne Koreje, Švajcarske i Irana.

Kompanija je postavila posebnu veb-stranicu (www.airserbia.com/sr_latin/informacije/letovi/list-otkazanih-letova) na kojoj putnici mogu da se upoznaju s trenutnim statusom njihovih letova.

Video: Sledite uputstva Ministarstva zdravlja i smanjite rizik od zaraze korona virusom

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    Dobro je da postoje servisi poput Royal Charter Servica preko kojih je moguce privatno leteti avionom.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke