• 63

Srbi počeli da prazne rafove, ovo su namirnice koje najviše kupuju

Već nema na rafovima brašna, šećera...

  • 63
Rafovi u doba korone

Foto: Telegraf.rs

U pojedinim supermarketima danas, naročito u Beogradu, građani su uzimali veće količine određenih namirnica, pa su pojedini rafovi ostali potpuno prazni ili poluprazni.

Najviše je kupovano ulja, šećera, brašna i sredstava za higijenu kao što su vlažne maramice a u apotekama i drogerijama i ostala sredstva.

Građani koji su se javljali našoj redkaciji, kažu da je gužva u marketima primetna o ranih jutarnjih sati. Prema našim saznanjima, marketi su trenutno snabdeveni i imaju zaliha, a kako nam je rečeno, za neke dodatne mere pratiće se opšta situacija u državi i preporuke nadležnih. 

Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju pojedini rafovi, i javite nam se u komentarima da li ste primetili sličnu situaciju.

Video: Pomahnitali zbog korona virusa: Tuča u prodavnici u Italiji

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zz

    Već pojedoh nokte od panike šta ću sutra ???

  • 656

    24. Mart 1999 god držao sam Minimarket. Uveče u 20 časova kada je Momir Bulatović objavio ratno stanje krenuo je stampedo na sve trgovine pa i moju. Prašina nije ostala na rafovima. Tako je bilo.i naredna 2 dana. Trebalo je da vidite sve te gladne nakon par dana kada su dolazili da me pitaju da mi vrate robu a ja njima novac. Jeli su moje sardine i makarone do 2005. Čemu ljudi panika?

  • Nenad

    Izgleda da ce ovo da bude gore nego u vreme bombardovanja

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke