• 0

Odlučeno: Radnje i apoteke će se snabdevati i u toku dana, a ne samo od 19 do 07 časova

Odluka je doneta kako bi se odgovorilo na povećanu tražnju potrošača za pojedinim namirnicama i artiklima u uslovima prouzrokovanim korona virusom

  • 0
tabla sa lekovima foto: pixabay.com

Na inicijativu Privredne komore Srbije, Grad Beograd suspendovao je na mesec dana rešenje o posebnom režimu saobraćaja i snabdevanja u prestonici, čime je omogućena i dnevna dostava robe maloprodajnim objektima i apotekama.

Odluka je doneta kako bi se odgovorilo na povećanu tražnju potrošača za pojedinim namirnicama i artiklima u uslovima prouzrokovanim virusom Covid-19, saopštneo je iz PKS.

Rešenje o režimu saobraćaja teretnih i zaprežnih vozila i snabdevanja na teritoriji Grada Beograda, koje je važilo od 1. decembra 2019, predviđalo je da se isporuke na teritoriji grada obavljaju samo u određenom vremenskom rasponu, od 19:00 do 07:00 časova ujutro.

Privredna komora Srbije apeluje na potrošače da ne stvaraju sopstvene zalihe jer je tržište snabdeveno, a nivo zaliha stabilan.

Video: Bolovanje i plata zbog korone u Srbiji: Danas vlada donosi pravilnik

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>