• 0

Informacija za privrednike: Sve novosti o koroni saznajte pozivom na ovaj broj

Marko Čadež je pozvao privrednike da se preko novog info servisa obrate Privrednoj komori i dobiju informacije i preporuke kako da zaštite svoj posao

  • 0
mobilni telefon

Pixabay.com

Povodom aktuelne situacije izazvane korona virusom, Privredna komora Srbije, kao odgovoran partner privredi, pokrenula je novi, specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, uticaju na pojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama.

Predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, pozvao je privrednike da se preko novog info servisa obrate komori i dobiju informacije i preporuke kako da zaštite svoj posao i prilagode ga uslovima poslovanja i aktuelnim merama.

- Privrednici mogu da se informišu o aktuelnostima u vezi sa transportom, obezbeđenjem sirovina, snabdevanjem, izvozom i uvozom sa najpogođenijih tržišta, učešćem na sajmovima, preporukama poslovanja za trenutno najugroženije sektore privrede i dobiju savete kako da reorganizuju logistiku - kaže on.

Dodaje da je cilj pružanje podrške privrednicima, kako bi se zajedničkim rešenjima umanjile posledice po poslovanje kompanija i privrede Srbije u celini.

Stručne službe Privredne komore Srbije u stalnom su kontaktu sa predstavnicima Vlade Srbije, resornih ministarstava, nadležnih institucija, kao i međunarodnih poslovnih asocijacija i organizacija, preko mreže privrednih komora, kako bi pomogli privrednicima da prevaziđu izazove i smanje negativni uticaj korona virusa na poslovne rezultate.

Privrednici mogu poslati pitanja mejlom na: covid19@pks.rs.

Za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

Video: Šta kažu putnici koji ulaze u Srbiju preko Horgoša, kakava je kontrola?

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke