• 0

Informacija za privrednike: Sve novosti o koroni saznajte pozivom na ovaj broj

Marko Čadež je pozvao privrednike da se preko novog info servisa obrate Privrednoj komori i dobiju informacije i preporuke kako da zaštite svoj posao

  • 0
mobilni telefon Pixabay.com

Povodom aktuelne situacije izazvane korona virusom, Privredna komora Srbije, kao odgovoran partner privredi, pokrenula je novi, specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, uticaju na pojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama.

Predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, pozvao je privrednike da se preko novog info servisa obrate komori i dobiju informacije i preporuke kako da zaštite svoj posao i prilagode ga uslovima poslovanja i aktuelnim merama.

- Privrednici mogu da se informišu o aktuelnostima u vezi sa transportom, obezbeđenjem sirovina, snabdevanjem, izvozom i uvozom sa najpogođenijih tržišta, učešćem na sajmovima, preporukama poslovanja za trenutno najugroženije sektore privrede i dobiju savete kako da reorganizuju logistiku - kaže on.

Dodaje da je cilj pružanje podrške privrednicima, kako bi se zajedničkim rešenjima umanjile posledice po poslovanje kompanija i privrede Srbije u celini.

Stručne službe Privredne komore Srbije u stalnom su kontaktu sa predstavnicima Vlade Srbije, resornih ministarstava, nadležnih institucija, kao i međunarodnih poslovnih asocijacija i organizacija, preko mreže privrednih komora, kako bi pomogli privrednicima da prevaziđu izazove i smanje negativni uticaj korona virusa na poslovne rezultate.

Privrednici mogu poslati pitanja mejlom na: covid19@pks.rs.

Za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

Video: Šta kažu putnici koji ulaze u Srbiju preko Horgoša, kakava je kontrola?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>