• 1

Upravo su stavljene na prodaju ove 4 firme u Srbiji, dobijate i hektare i objekte

Uz jedno preduzeće ide čak dvadeset pratećih objekata

  • 1

Agencije su danas oglasile prodaju čak četiri preduzeća u Srbiji. Njihovo poslovanje dolazi iz različitih sektora, a cene će biti određene na licitaciji. Početne, kreću se od 35 miliona dinara.

Pogledajte u našoj galeriji čime raspolažu četiri preduzeća koja se prodaju

Imovina poljoprivrednog preduzeća Dragan Marković

 

Imovina poljoprivrednog AD Dragan Marković ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 36 miliona dinara. U paketu se prodaju upravna čija je upisana površina 339 kvadratnih metara sa opremom, kao i još jedna zgrada i kiosk.  Javno nadmetanje za imovinu zakazano je za 14. april.

AD Staklena bašta 

 

AD Staklena bašta u stečaju, čija je procenjena vrednost 116 miliona dinara, ponuđena je na prodaju neposrednom pogodbom, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Najvažnija imovina Staklene bašte je više od dvadeset objekata u kompleksu u Kanjiži, od kojih je nekoliko deklarisano da su za poljoprivredne delatnosti.

Ponude za Staklenu baštu mogu se dostaviti do 15. maja, a svi koji su ispunili uslove biće u prilici da tog dana učestvuju u neposrednoj pogodbi.

Početna cena Fruvele 35,9 miliona dinara

 

Firma Fruvela u stečaju iz Lajkovca ponuđena je na prodaju kao pravno lice po početnoj ceni od 35,9 miliona dinara. Najvažnija imovina Fruvele su hladnjača, pogon prerade, upravna zgrada, vodotoranj sa vodostanicom i vodostanica.

Javno nadmetanje za Fruvelu zakazano je za 13. april, a depozit za učešće na licitaciji je 35,9 milona dinara.

Hotel Park u Ivanjici

 

Hotel Park u Ivanjici, procenjen na 1,8 miliona evra, ponuđen je na prodaju, objavila je danas Agencija za osiguranje depozita. Park je imovina Nove Agrobanke u stečaju, a depozit za učešće u prodaji iznosi 281,5 hiljada evra.

Zainteresovani pisane ponude mogu dostaviti do 10. aprila. Hotel je na pet etaža čija je površina 5.461 kvadratni metar, a nalazi se na 1945 kvadratnih metara zemljišta i prodaje se sa postojećom opremom.

Park se nalazi na zemljištu od jednog hektara koje je u državnoj svojini.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    13. mart 2020 | 11:54

    Ja mislio da su već sve prodali iz države, kad ono vidi ima još. Umesto da država uloži i pomogne, ona uništava pa proda nekim kinezima i pakistancima. Bravo!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>