• 0

Nova pravila putovanja za SAD, tiče se i Er Srbije

Gde ste bili prethodnih 14 dana?

  • 0
avion, putnici Pixabay.com

Američka vlada je zabranila svim stranim državljanima da se ukrcaju na letove za SAD ukoliko su boravili u zemljama Šengenske zone u prethodnih 14 dana od dana planiranog ulaska u SAD.

Za osobe koje su transferisale/tranzitirale preko Šengenske zone smatra se da su bile prisutne u Šengenskoj zoni, objavila je Er Srbija na svom portalu.

Ministarstvo za unutrašnju bezbednost SAD-a ograničilo je ulazak stanovnicima 26 država Šengen zone, dok građani Srbije ne spadaju u tu kategoriju.

S druge strane, avio-kompanija Er Frans saopštila je da će svoje letove ka i iz SAD prilagoditi najavljenim ograničenjima američkog predsednika Donalda Trampa, i da će nastaviti da leti ka sedam destinacija u toj zemlji do 28. marta.

Počev od subote, 14. marta 2020, Er Franse svoje letove ka Sjedinjenim Državama prilagođava ograničenjima koja je najavio predsednik SAD-a, Donald Tramp, kao i američko Ministarstvo za unutrašnju bezbednost (DHS), navodi se u saopštenju.

Er Frans ističe da u saradnji sa svojim partnerima, KLM-om, Delta Er Lajnsom i Virdžin Atlantikom, radi na sprovođenju plana za nastavak letova ka SAD-u i nakon 28. marta.

Iz kompanije, takođe, podsećaju putnike na mogućnost besplatne promene rezervacija avio-karata.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>