• 11

Apel trgovcima: Ne dižite cene proizvoda

Apel i građanima da ne stvaraju lične zalihe

  • 11
Supermarket, rafovi

Foto: Shutterstock

Privredna komora Srbije (PKS) apelovala je na proizvođače i trgovce da u uslovima poslovanja pogođenog pandemijom Covida19 ne podižu cene proizvoda i ne izlažu potrošače dodatnim troškovima.

PKS u saopštenju zahvaljuje kompanijama, institucijama, gradskoj upravi i svima koji u ovoj situaciji postupaju savesno, uvažavajući okolnosti i nastoje da konstruktivnim rešenjima i pojačanim angažovanjem doprinesu da se adekvatno odgovori na ovaj globalni izazov.

Na osnovu dnevnih izveštaja sa terena i razgovora s predstavnicima prehrambene industrije, ocenjeno je da iako postoji pojačana tražnja, proizvođači raspolažu dovoljnim količinama sirovina i svih proizvoda, pa Privredna komora Srbije apeluje na građane da ne stvaraju lične zalihe.

Video: Kandžom do toalet-papira: Našao način da smiri paniku zbog korona virusa

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    Oduvek se zarađivalo na tudoj nevolji sto nije korektno ali korisno jeste

  • hogar

    maske su kostale 3 do 4 dinara sada 200 din u ovoj drzavi samo se lopuze i dalje bogate na grbaci naroda.... treba im sve apoteke, prodavnice koji dizu cenu unistiti..... sa bagrom samo jako

  • Ines

    Pa mora da podignu cenu ako tih proizvoda vise nema u nabavci logicno...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke