• 0

Preminuo Slobodan Radun, vlasnik i osnivač Nectar grupe

"Jedan srpski san je uspeo", govorio je Slobodan Radun

  • 0
Slobodan Radun

Foto: nectar.rs

Danas je preminuo Slobodan Radun, vlasnik i osnivač Nectar grupe.

- Kompanija Nectar sa velikim i dubokim žaljenjem obaveštava javnost da je danas posle duge bolesti preminuo Slobodan Radun. Napustio nas je veliki čovek i vizionar, osnivač kompanije koja je postala gigant u regionalnoj proizvodnji voćnih sokova i preradi voća i povrća - naveli su iz kompanije .

Grupa navodi da je zahvaljujući Radunovoj viziji, porodičnim vrednostima, ogromnoj energiji, stručnosti, znanju, hrabrosti od jednog malog preduzetničkog poduhvata 1998. godine do danas izgrađena je kompanija koja je apsolutni lider u regionu ali i prepoznatljiva van regionalnih okvira.

- Svojim radom ostavio je neizbrisiv trag na privredni razvoj Srbije - navode u Nectaru.

Za 21 godinu postojanja, Nectar je izrastao u vodeću kompaniju u jugoistočnoj Evropi u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova. "Jedan srpski san je uspeo", rekao je Slobodan Radun, na prošlogodišnjem obeležavanju prvog velikog jubileja kompanije.

Slobodan je između ostalog proglašen za najboljeg menadžera Jugoistočne Evrope.

- Ponosan je bio na sve članove porodice Radun koji su aktivno sa njim gradili priču Nectara, i deo su poslovanja kompanije. Ponosan je bio i na sve zaposlene i u Srbiji, Sloveniji, Severnoj Makedoniji - navode iz Nectara.

Slobodan Radun preminuo je u 75. godini života, iza sebe je ostavio suprugu, dve ćerke i sina, petoro unučadi ali i mnogobrojnu rodbinu kao i Nectar porodicu okupljenu u okvire kompanija: Nectar, Fructal, Heba, Delišes Hani, Bio Panon, Radun inženjering, Jugoinspekt - Novi Sad i Budućnost.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke