• 0
 ≫ 

APR apeluje: Prijave za registraciju i sve ostale zahteve šaljite mejlom ili poštom

 ≫ 

Kako se navodi na sajtu APR-a, korisnike koji moraju lično da dođu u APR upozoravaju da su, shodno Odluci o uvođenju vanrednog stanja Vlade Srbije, primenili mere za sprečavanje širenja zaraze i ograničili broj građana koji u istom trenutku mogu biti prisutni u šalter sali Agencije

  • 0
kompjuter, mobilni telefon, posao, laptop

Photo by William Iven on Unsplash

Povodom proglašenja pandemije Covid-19, Agencija za privredne registre (APR) preporučuje korisnicima da prijave za registraciju i ostale zahteve šalju poštom, na adresu - Agencija za privredne registre, Brankova 25, Beograd.

Kako se navodi na sajtu APR-a, korisnike koji moraju lično da dođu u APR upozoravaju da su, shodno Odluci o uvođenju vanrednog stanja Vlade Srbije, primenili mere za sprečavanje širenja zaraze i ograničili broj građana koji u istom trenutku mogu biti prisutni u šalter sali Agencije.

Dodaju i da su do daljeg ukinuli pravnu pomoć u kancelarijama Agencije, a sve aktuelnosti u vezi s načinom rada pratite ovde.

Pomenute mere, Agencija je primenila sa ciljem smanjenja zdravstvenog rizika kako za korisnike, tako i za zaposlene u Agenciji, s obzirom da kroz šalter salu, kako navode, dnevno prođe nekoliko stotina građana.

APR preporučuje građanima da komuniciraju s njima putem pošte, imajući u vidu da sa datumom prijema zahteva u sedištu Agencije u Beogradu počinju da teku rokovi za odlučivanje registratora po registracionim prijavama i zahtevima pravnih lica i preduzetnika.

Navode i da se pitanja u vezi sa procedurama registracije i kretanju predmeta koji su primljeni u Agenciji, kao i pitanja koja su korisnici do sada postavljali lično u kancelarijama za pravnu pomoć, mogu slati na adrese za prijem elektronske pošte, koje su objavljene na stranici kontakti.

Video: Кako Četvrta industrijska revolucija menja tržište rada: Neka zanimanja nestaju, ali nastaju nova

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>