• 1

I Er Srbija privremeno spustila krila

U međuvremenu, svi resursi srpske nacionalne avio-kompanije stavljaju se na raspolaganje nadležnim državnim organima, kako bi bile obavljene sve aktivnosti u interesu Republike Srbije

  • 1
avion, let, nebo

Foto: Pixabay.com

Er Srbija je od danas privremeno obustavila prevoz putnika, zbog situacije izazvane globalnom pandemijom korona virusa, kao i privremenog obustavljanja međunarodnog putničkog saobraćaja.

U međuvremenu, svi resursi srpske nacionalne avio-kompanije stavljaju se na raspolaganje nadležnim državnim organima, kako bi bile obavljene sve aktivnosti u interesu Republike Srbije, saopštio je sprski avio-prevoznik.

Podsetimo se, Er Srbija je postepeno uvodila mere opreza, a pre tri dana otkazano je čak 16 planiranih letovameđu kojima su bili oni na linijama od Beograda do Podgorice, Zagreba, Ljubljane, Skoplja, Banjaluke, i ostali.

Aerodrom "Nikola Tesla" obustavio je danas međunarodni putnički avio-sabraćaj.

Video: Hlor na ulicama Beograda, počela dezinfekcija centra grada

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    Kako su ljudi ziveli i kad nije bilo aviona,pa sta sad ,da se sekiramo i zato,sekira se samo onaj ko je izgubio novac,ali ja mislim da je to najmanja vrednost danas a najveca zdravlje,

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke