• 1
 ≫ 

I Er Srbija privremeno spustila krila

 ≫ 

U međuvremenu, svi resursi srpske nacionalne avio-kompanije stavljaju se na raspolaganje nadležnim državnim organima, kako bi bile obavljene sve aktivnosti u interesu Republike Srbije

  • 1
avion, let, nebo Foto: Pixabay.com

Er Srbija je od danas privremeno obustavila prevoz putnika, zbog situacije izazvane globalnom pandemijom korona virusa, kao i privremenog obustavljanja međunarodnog putničkog saobraćaja.

U međuvremenu, svi resursi srpske nacionalne avio-kompanije stavljaju se na raspolaganje nadležnim državnim organima, kako bi bile obavljene sve aktivnosti u interesu Republike Srbije, saopštio je sprski avio-prevoznik.

Podsetimo se, Er Srbija je postepeno uvodila mere opreza, a pre tri dana otkazano je čak 16 planiranih letovameđu kojima su bili oni na linijama od Beograda do Podgorice, Zagreba, Ljubljane, Skoplja, Banjaluke, i ostali.

Aerodrom "Nikola Tesla" obustavio je danas međunarodni putnički avio-sabraćaj.

Video: Hlor na ulicama Beograda, počela dezinfekcija centra grada

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    19. mart 2020 | 16:24

    Kako su ljudi ziveli i kad nije bilo aviona,pa sta sad ,da se sekiramo i zato,sekira se samo onaj ko je izgubio novac,ali ja mislim da je to najmanja vrednost danas a najveca zdravlje,

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>