• 1
 ≫ 

Maja iz Čačka je dala otkaz, pa sada sama stvara čuda: Napravila je i venčanicu koja svetli u mraku

 ≫ 

Pravili smo venčanicu, a buduća mlada uopšte nije znala šta će dobiti na kraju. Kada je došla nakon dva meseca i ugledala svoju haljinu, to je za nju bio šok u pozitivnom smislu. Taj momenat njene sreće zauvek ću pamtiti i dalo mi je motivaciju za dalji rad

  • 1
Maja Pantić Foto: Rina.rs

Talentovana Maja Pantović pronašla je način da spoji modu i slikarstvo pa haljine koje izađu iz njenog ateljea predstavljaju pravo umetničko delo. Ova Čačanka završila je grafički dizajn i nakon nekoliko godina provedenih na poslovima u struci odlučila je da prati svoju želju za slikanjem, piše RINA.

- Rešila sam da rizikujem da dam otkaz i da probam, nisam želela da se u svojim pedesetim kajem što nisam pokušala. Ovako znam da sam dala sve od sebe, pa kako bude. Ako padnem ustaću i nastaviću dalje, ali smatram da uopšte nisam pogrešila - rekla je za RINU Maja.

Posle samo godinu dana ljubitelji mode prepoznali su neobičan spoj krojeva, tkanine i motiva, a na njenim kreacijama najupečatljiviji su ti oslikani detalji.

- Prikaz životinja u realnom i apstraktnom smislu sve me to privlači i intersenatno mi je. Takođe volim retro motive, poput starih bicikli, automobili i brodovi. Ponekad i mušterije imaju neke svoje ideje, tako da nakon sugestija zajedno pravimo umetničko delo - kaže ova umetnica.

Posebno je ponosna na venčanicu, koju je sa prijateljicama radila dva meseca. Sa bezbroj cvetova oslikanih bojama koje svetle u mraku i povezanih ručnim vezom.

Maja Pantić Majine kreacije; Foto: Rina.rs

- Pravili smo venčanicu, a buduća mlada uopšte nije znala šta će dobiti na kraju. Kada je došla nakon dva meseca i ugledala svoju haljinu, to je za nju bio šok u pozitivnom smislu. Taj momenat njene sreće zauvek ću pamtiti i dalo mi je motivaciju za dalji rad. A ono što je bilo bitno jeste da je ta devojka baš umela da ponese tu nesvakidašnju haljinu - priča Čačanka.

Ovim poslom uspela je da pokaže svu svoju kreativnost, a svaki komad koji izađe iz njenog ateljea je unikat.

Maja Pantić Maja je veoma kreativna; Foto: Rina.rs

- Sve je priča za sebe, a samo ako u svoj posao uložite ljubav i puno truda nema šanse da ne uspete - poručila je Maja.

Boje koje koristi su trajne i ne skidaju se nakon pranja sa materijala, čak iako ih operete na 30 stepeni u mašini. Maja kaže da su njen rad prepoznali brojne mušterije iz svih gradova Srbije, ali i iz inostranstva, pa se neke njene kreacije mogu kupiti i u Londonu.

Video: Udaje se jedna od najpopularnijih porno glumica

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>