• 1

Maja iz Čačka je dala otkaz, pa sada sama stvara čuda: Napravila je i venčanicu koja svetli u mraku

Pravili smo venčanicu, a buduća mlada uopšte nije znala šta će dobiti na kraju. Kada je došla nakon dva meseca i ugledala svoju haljinu, to je za nju bio šok u pozitivnom smislu. Taj momenat njene sreće zauvek ću pamtiti i dalo mi je motivaciju za dalji rad

  • 1
Maja Pantić

Foto: Rina.rs

Talentovana Maja Pantović pronašla je način da spoji modu i slikarstvo pa haljine koje izađu iz njenog ateljea predstavljaju pravo umetničko delo. Ova Čačanka završila je grafički dizajn i nakon nekoliko godina provedenih na poslovima u struci odlučila je da prati svoju želju za slikanjem, piše RINA.

- Rešila sam da rizikujem da dam otkaz i da probam, nisam želela da se u svojim pedesetim kajem što nisam pokušala. Ovako znam da sam dala sve od sebe, pa kako bude. Ako padnem ustaću i nastaviću dalje, ali smatram da uopšte nisam pogrešila - rekla je za RINU Maja.

Posle samo godinu dana ljubitelji mode prepoznali su neobičan spoj krojeva, tkanine i motiva, a na njenim kreacijama najupečatljiviji su ti oslikani detalji.

- Prikaz životinja u realnom i apstraktnom smislu sve me to privlači i intersenatno mi je. Takođe volim retro motive, poput starih bicikli, automobili i brodovi. Ponekad i mušterije imaju neke svoje ideje, tako da nakon sugestija zajedno pravimo umetničko delo - kaže ova umetnica.

Posebno je ponosna na venčanicu, koju je sa prijateljicama radila dva meseca. Sa bezbroj cvetova oslikanih bojama koje svetle u mraku i povezanih ručnim vezom.

Maja Pantić

Majine kreacije; Foto: Rina.rs

- Pravili smo venčanicu, a buduća mlada uopšte nije znala šta će dobiti na kraju. Kada je došla nakon dva meseca i ugledala svoju haljinu, to je za nju bio šok u pozitivnom smislu. Taj momenat njene sreće zauvek ću pamtiti i dalo mi je motivaciju za dalji rad. A ono što je bilo bitno jeste da je ta devojka baš umela da ponese tu nesvakidašnju haljinu - priča Čačanka.

Ovim poslom uspela je da pokaže svu svoju kreativnost, a svaki komad koji izađe iz njenog ateljea je unikat.

Maja Pantić

Maja je veoma kreativna; Foto: Rina.rs

- Sve je priča za sebe, a samo ako u svoj posao uložite ljubav i puno truda nema šanse da ne uspete - poručila je Maja.

Boje koje koristi su trajne i ne skidaju se nakon pranja sa materijala, čak iako ih operete na 30 stepeni u mašini. Maja kaže da su njen rad prepoznali brojne mušterije iz svih gradova Srbije, ali i iz inostranstva, pa se neke njene kreacije mogu kupiti i u Londonu.

Video: Udaje se jedna od najpopularnijih porno glumica

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke