• 0
 ≫ 

Prizemljenje: Viz Er obustavio letove iz Srbije

 ≫ 

Viz Er navodi da će putnici sa rezervacijama u ovom periodu, biti automatski obavešteni putem mejla, ako su rezervaciju izvršili direktno na sajtu ili preko mobilne aplikacije ove kompanije. U suprotnom, trebalo bi da se obrate putnim agencijama kod kojih su kupili karte

  • 0
avion, putnici Pixabay.com

Kompanija Viz Er saopštila je danas da, usled uvedenih ograničenja putovanja, obustavlja sve svoje letove iz Srbije i sa Aerodroma "Nikola Tesla" Beograd i sa Aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, do 12. aprila.

Viz Er u saopštenju navodi da će, putnici sa rezervacijama u ovom periodu, biti automatski obavešteni putem mejla, ako su rezervaciju izvršili direktno na sajtu ili preko mobilne aplikacije ove kompanije.

Dodaje se da će 120 odsto originalne cene karte biti automatski prebačeno na WIZ račun putnika i taj iznos će moći da se iskoristi u naredna 24 meseca za kupovinu Viz Er proizvoda i usluga.

Putnici takođe mogu da se odluče za refundaciju novca - koja podrazumeva dužu proceduru - i biće obavešteni o neophodnim koracima za bankovni transfer ili transfer na bankovnu karticu, u odvojenom imejlu.

U tom slučaju, putnici imaju pravo samo na 100 odsto originalne cene karte.

Putnici koji su karte rezervisali preko putnih agencija - uključujući onlajn putne agencije - trebalo bi da se obrate kompaniji od koje su kupili karte.

Iako je trenutna situacija van kontrole Viz Era, avio-kompanija se izvinjava zbog mogućih neprijatnosti izazvanih zabranom putovanja i naglašava da su bezbednost i dobrobit putnika i posade, njihov najvažniji prioritet.

Video: Masovno bekstvo iz aviona: Nisu hteli da budu u karantinu zbog korona virusa

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>