• 2

Korona udarila i na igru na sreću: Fond za sedmicu spao na 300.000 evra

Što se tiče kupovine srećki i uplate na mestima DLS, ograničen je broj igrača koji istovremeno mogu da borave u jednom prodajnom mestu - najviše dve osobe u prostoriji, uz odgovarajuću udaljenost

  • 2
nova godina, novogodisnji bingo loto igre na srecu pare novac dobitak Radovanje je nekad bilo, sada je i loto zaražen virusom; Foto: Pixabay

Uplata za igre na sreću (Loto, Bingo i Geb Greb) opala je usled novonastalih okolnosti, a Državna lutrija Srbije poziva svoje igrače da u narednom periodu koriste online platformu ukoliko žele da okušaju sreću u Loto-u i Bingu.

„U skladu sa novonastalom situacijom izazvanom pandemijom korona virusa i proglašenim vanrednim stanjem ocekujemo da se trend pada uplata nastavi“, kažu za Tanjug u Državnoj lutriji Srbije.

Fond za „Sedmicu“ u narednom kolu Loto-a iznosi svega 300.000 evra. Poslednji put „Sedmica“ je izvucena 25. februara i iznosila je 278.802.835 dinara. Srećni dobitnik listić je uplatio u Kučevu, piše Tanjug.

U Državnoj lutriji kažu da prate uredbe Vlade i organizuju posao u skladu sa datim merama u cilju prevencije širenja korona virusa, kao i zaštite igraca i zaposlenih.

Kada je reč o organizaciji igara na sreću, za Loto i Bingo izvlačenja će biti u redovnim terminima do daljeg, a isplate dobitaka igračima će se obavljati po redovnoj proceduri.

Što se tiče kupovine srećki i uplate na mestima DLS, ograničen je broj igrača koji istovremeno mogu da borave u jednom prodajnom mestu - najviše dve osobe u prostoriji, uz odgovarajuću udaljenost.

U prodajnim objektima do 4 m2 može biti samo jedan građanin, a naloženo je da se na prodajnim mestima poštuju sve sanitarne i higijenske norme.

Na sajtu DLS objavljeno je da će privremeno biti zatvorena tri prodajna mesta i to u Valjevu, Gornjem Milanovcu i Velikoj Plani.

Takođe, rad zaposlenih u stručnim službama redukovan je u skladu sa potrebama i posao se organizuje prema unapred definisanom rasporedu rukovodilaca organizacionih jedinica koji uključuje rad u kancelarijama i od kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. mart 2020 | 18:49

    Netreba mi vece srece danas od zdravlja,dzaba vam novci moji sinovci

  • Bane

    21. mart 2020 | 19:25

    Srbi sestre i braco podelite molim vas ovu poruku. Podelite ove uplate od lota u drzavne ustanove, Bolnice. Pomozite Bolnicama i domovima zdravlja, hvala. Volim vas!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>