• 12

Novi, dopunjeni spisak: Penzioneri, 2.300 prodavnica otvara vam vrata u 4h

Ažuriran spisak prodavnica u kojima će moći da kupuju stariji građani, sačuvajte ovaj spisak

  • 12
Penzionerka, supermarket, maska, koronavirus

Foto: Tanjug/AP

Trgovci su se masovno odazvali pozivu da otvore svoje radnje nedeljom od 4h do 7h ujutru kako bi penzioneri i stariji od 65 godina mogli da obave kupovinu pod posebnim uslovima.

U nedelju 22. marta, od četiri do sedam sati ujutru, biće otvoreno preko 2.300 maloprodajnih objekata i radnji u Srbiji u kojima će stariji od 65 godina moći da obave kupovinu.

Dopunjeni Spisak maloprodajnih objekata obuhvata 2300 maloprodajnih objekata koji će biti otvoreni u nedelju , 22. marta 4 do 7 časova - informacija je postavljena na sajtu Privredne komore Srbije (www.pks.rs) i redovno se ažurira.

 Detaljan spisak možete pogledati i na našem portalu.

- Akcija je u startu dala dala rezultate koje mi nismo očekivali. Naš apel je da niko stariji ne dolazi ako nemaju potrebe, nema potrebe za tenzijom, jer ovo neće biti jedina nedelja sa ovom akcijom - rekao je ministar Rasim Ljajić.

On je napomenio da se mora poštovati pravilo da se na deset kvadrata nađe jedan potrošač, jer je to dovoljna garancija da neće biti kontakata. Istakao je da će biti i dežurnih policajaca, kako bi se to ispoštovalo.

Video: Penzioneri, ovo su pravila za vas za kupovinu od 4 do 7h ujutru

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    Hocu i ja paket jer mi je penzija 15000 .Zasto samo beogradjni sramota bre mi da pocrkamo

  • DARKO 100%

    Pa sto ne napisete a ne idi na sajt ,kao da svi barataju dobro sa tim i kad odes i preuzmes navodno fajl ono pise aplikacija nemoze da otvori,stvarno smo neozbiljni i ako se nesto radi nek bude jasno i prostom coveku a ne tako

  • Rastko

    Toliko ni penzionera nema.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke