• 1
 ≫ 

Dala otkaz na Volstritu, a sada spasava napuštene pse

 ≫ 

Korenite životne promene došle su posle plemenitog poteza

  • 1

Eva Armstrong je finansijski stručnjak. Karijeru je gradila na Volstritu, sve dok jednog dana nije odlučila da zaboravi na novac i posveti pažnju ugroženim životinjama.

Shvatila je da joj posao više ne pričinjava zadovoljstvo i otvorila kamp za napuštene pse koji nosi njeno ime. Kamp se nalazi na farmi površine 52 hektara, smeštenoj na nepreglednima padinama planine u Pensilvaniji. Njena ustanova nije samo utočište napuštenim psima, već mnoge ugrožene životinje ovde dobijaju negu koja im je neophodna kako bi nastavile sa normalnim životom.

Eva četiri puta nedeljno dovodi pse iz Bruklina. Životinje u njenom kampu pronalaze mir i slobodu, uživajući u aktivnostima kao što su plivanje, trčanje i igranje.

Eva je presrećna kada ih vidi kako uživaju u životu, jer su mnoge od ovih životinja trpele traume od kojih se oporavljaju, piše Cesarsway.

Iako Evu rastužuje sudbina pasa koje nije uspela spasi, neprekidno je u potrazi za psima kako bi im pružila pomoć. Odluka koja je promenila Evinu karijeru, srećom je ispunila njen život. Psi su posle mnogo godina patnje konačno doživeli lepe trenutke, jer su kod Eve pronašli mir i zaštitu.

Video: Zatvorenici rešili problem pasa lutalica

(N.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>