• 3

Za prevoz radnika tokom vanrednog stanja angažovano 4.500 autobusa, ovo je kompletan spisak

Apel prevoznicima da ne dižu cene

  • 3
Koronavirus, prevoz, ruka, autobus

Foto: Shutterstock

Napravljena je baza od 4.500 autobusa, različitih prevoznih sredstava iz 210 firmi u 102 grada koji se stavljaju na raspolaganje kako bi se utvrdili i iskoordinirali slobodni resursi raspoloživih sredstava za prevoz zaposlenih.

Privredna Komora Srbije je angažovala sve kapacitete kroz 17 centara u Republici Srbiji, rekao je Miloš Jelić  direktor Sektora za podršku članstvu i sistemu RPК i PК Beograda Privredne komore Srbije o organizaciji prevoza zaposlenih do posla u vreme vanrednog stanja.

Gradsko- saobraćajno preduzeće u Beogradu i Lasta, kroz 32 linije obezbediće da zaposleni vitalnih službi mogu da stignu do posla.

Upućuje se apel poslodavcima da podnose objedinjen zahtev za prevoz svojih zaposlenih, kako bi se izbegli pojedinačni zahtevi

Baza prevoznika ažurira se dnevno i dostupna je 24 sata na portalu PКS www.pks.rs.

Takođe, INSTRUКCIJE O PRIMENI UREDBE U VEZI SA PREVOZOM PUTNIКA U DRUMSКOM SAOBRAĆAJU TOКOM VANREDNOG STANJA, možete pronaći OVDE.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    Eto ja zivim u Beogradu,I od sutra ne radim zato sto nemam cime da dodjem na posao,koji je 10 km udaljen.Dakle gospodine iz unutrasnjosti ne hvatajte se uvek za Beograd.Beograd nije nista privilegovaniji od ostalih gradova,sem u vasim glavama.

  • Vp

    Sta da rade ljudi koji ne zive u Beogradu nego recimo u Cacku. Kako oni da dodju na posao, a zive u selima koji su udaljeni od grada.

  • Sanja

    Ne razumem sto su uopste ukidali prevoz

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke