• 0
 ≫ 

Nemaju mira ni u izolaciji: Dok vredno rade, ometaju ih "kolege"

 ≫ 

Sve je krenulo od jednog tvita...

  • 0
Frilenser, rad od kuće, kućni ljubimac Rad od kuće u društvu "novog kolege" / Foto: Shutterstock

Kako nam svima ova situacija s korona virusom otežava svakodnevicu, neki spas traže u humoru, društvenim mrežama i interakciji.

U Aziji su, primera radi, radnici u najgorim trenucima pričali preko video četa i čak upoznavali svoje porodice sa kolegama. Posle su rekli da ih je novonastala okolnost zbližila i da su bili produktivniji u poslu.

Onima koji su navikli da svaki dan odlaze na posao, spremaju se "od glave do pete" i jasno prave razliku između poslovnog i privatnog, ovaj period adaptacije sigurno neće biti prijatan. Ipak, važno je da nisu sami u tome.

Neki od njih su se nedavno našli pred izazovom jedne "tviterašice", koja ih je zamolila da podele svoja iskustva o tome kako izlaze na kraj s kućnim ljubimcima, sada kada rade od kuće.

Odgovora je bilo raznih, počev od toga da su nečiji ljubimci odani svojim stalnim rutinama, uprkos tome što se situacija vidno promenila, pa do toga da neke od njih - "nove kolege ometaju u poslu".

Evo kako je to izgledalo na Tviteru, prenosimo vam najzanimljivije tvitove.

Video: Kako da olakšamo sebi izolaciju tokom pandemije?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>