• 1
 ≫ 

Čuvene kroksice dobile svojih pet minuta: Traže ih enormno, kompanija ih poklanja

 ≫ 

Poklanjaju dok traju zalihe

  • 1
kroksice Foto: Pixabay

Proizvođač čuvenih kroksica Kroks najavio je da će donirati 10.000 pari dnevno zdravstvenim radnicima koji se bore protiv korona virusa.

- Tokom protekle nedelje razgovarali smo sa zdravstvenim radnicima, njihovim ustanovama, čak i porodicom i prijateljima, i oni su posebno tražili naše cipele u nastojanju da olakšaju sebi i da im bude komotna obuća. Takođe, njih je lako očistiti - rako je izvršni direktor Kroksa Endrju Ris.

Kroks klompe su napravljene od gumene polimerne smole. Vodootporne su i mogu se lako isprati, što predstavlja prednost jer ljudi sada preduzimaju posebne mere predostrožnosti zbog širenja koronavirusa.

Kroks je saopštio da neke pošiljke isporučuje direktno bolnicama i drugim ustanovama, ali da omogućava radnicima da se prijave za besplatne cipele na njihovom sajtu. Kompanija će poklanjati cipele sve dok traju zalihe.

- Zdravstveni radnici imaju naše duboko poštovanje i drago nam je što možemo odgovoriti na njihov poziv i pružiti sve što možemo da pomognemo u ovom do sada neviđenom vremenu - rekao je direktor.

Video: Maske su pale: Kina dobila bitku protiv korona virusa

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    27. mart 2020 | 09:59

    Dobre papuce ja ih nosim vec oko dve godine po kuci i ko nove nema da se cepaju.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>