• 0
 ≫ 

ALTA banka donira 3 miliona dinara za nabavku respiratora

 ≫ 

Banka će učiniti sve da zadrži svoje zaposlene i sačuva njihova radna mesta

  • 0
respiratori, maska, bolnica, korona virus, koronavirus, pacijenti, bolnica, lekari

Foto-ilustracija: Shutterstock

ALTA banka (bivša JUBMES banka) donirala je 3 miliona dinara za nabavku respiratora, koji su neophodni u lečenju od novog koronavirusa – Covid 19. Ovom donacijom, ALTA banka je potvrdila svoju posvećenost društveno odgovornom poslovanju.

- Pridružujemo se svim kompanijama koje su prepoznale značaj pružanja pomoći zdravstvenom sistemu Srbije u borbi za život i očuvanje zdravlja svih građana, tokom epidemije izazvane novim koronavirusom. Zbog toga i donacijom od 3 miliona dinara za nabavku respiratora, želimo da pošaljemo poruku solidarnosti. Odgovorni, udruženi i složni, brinemo jedni o drugima, pomažemo izlečenju obolelih i suzbijanju pandemije koronavirusa - izjavio je Davor Macura, predsednik Upravnog odbora ALTA banke.

- ALTA banka i u ovom trenutku deli sudbinu zemlje i njenih građana. Zbog toga ćemo pružiti svu neophodnu pomoć kako bi se, što pre, okončala pandemija i sačuvali životi ljudi - ističe Macura.

- Takođe, ALTA banka će pokazati odgovornost i tako što će učiniti sve da zadrži svoje zaposlene i sačuva njihova radna mesta. To će, uvereni smo, biti i najveća pomoć državi kada se, posle pandemije, suoči sa ekonomskim posledicama koje su pogodile ekonomije svih zemalja sveta -

Video: Novak i Jelena Đokovic donirali milion evra za nabavku respiratora za Srbiju

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>