• 0

I&F McCann Grupa kupila pet respiratora, Mlekara Šabac daje 100.000 evra

"U ovim teškim trenucima potrebna je podrška i solidarnost jer samo zajedno možemo da pobedimo"

  • 0
respiratori, maska, bolnica, korona virus, koronavirus, pacijenti, bolnica, lekari

Foto-ilustracija: Shutterstock

I&F McCann Grupa saopštila je da je donirala novac za nabavku pet respiratora za zdravstvene ustanove u Srbiji.

Na taj način I&F McCann Grupa je podržala akciju UNICEF-a za nabavku respiratora, prateće zaštitne opreme i higijenskih paketa koji su neophodni za negu i očuvanje zdravlja i života onih koji su najviše ugroženi epidemijom COVID-19 virusa.

- Donacijom za kupovinu pet respiratora pružamo preko potrebnu pomoć našem zdravstvenom sistemu i gradjanima Srbije. U ovim teškim trenucima potrebna je podrška i solidarnost jer samo zajedno možemo da pobedimo - rekao je osnivač I&F McCann Grupe Srdjan Šaper.

UNICEF u Srbiji je, na apel Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, započeo nabavku robe i opreme koji su neophodni za slučaj značajnog porasta broja obolelih od korona virusa.

Mlekara Šabac

I mlekara "Šabac" odlučila je da iz budžeta namenjenog za promociju novih proizvoda - voćnih jogurta, svih 100. 000 evra, uloži u donacije, u želji da pomogne najugroženijima usled pandemije virusa Covid-19/

U saopštenju mlekare "Šabac", direktorka Marketinga Ivana Stevanović izjavila je da je u toku podela i 270 poklon paketa za zaposlene na Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, kao i 100 poklon paketa za penzionere.

Dodala je da je mlekara do sada donirala 8.000 litara dugotrajnog i Poppy čokoladnog mleka, kao i više od 10 tona ABT jogurta, voćnih jogurta, A La kajmaka, Mediteraneo sira, morske soli i Sirka mlečnog namaza.

Mlekara “Šabac” je angažovala i firmu iz tog grada da uslužno proizvede 10. 000 maski za lice koje će se donirati za Vojsku Srbije.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke