• 0
 ≫ 

I&F McCann Grupa kupila pet respiratora, Mlekara Šabac daje 100.000 evra

 ≫ 

"U ovim teškim trenucima potrebna je podrška i solidarnost jer samo zajedno možemo da pobedimo"

  • 0
respiratori, maska, bolnica, korona virus, koronavirus, pacijenti, bolnica, lekari Foto-ilustracija: Shutterstock

I&F McCann Grupa saopštila je da je donirala novac za nabavku pet respiratora za zdravstvene ustanove u Srbiji.

Na taj način I&F McCann Grupa je podržala akciju UNICEF-a za nabavku respiratora, prateće zaštitne opreme i higijenskih paketa koji su neophodni za negu i očuvanje zdravlja i života onih koji su najviše ugroženi epidemijom COVID-19 virusa.

- Donacijom za kupovinu pet respiratora pružamo preko potrebnu pomoć našem zdravstvenom sistemu i gradjanima Srbije. U ovim teškim trenucima potrebna je podrška i solidarnost jer samo zajedno možemo da pobedimo - rekao je osnivač I&F McCann Grupe Srdjan Šaper.

UNICEF u Srbiji je, na apel Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, započeo nabavku robe i opreme koji su neophodni za slučaj značajnog porasta broja obolelih od korona virusa.

Mlekara Šabac

I mlekara "Šabac" odlučila je da iz budžeta namenjenog za promociju novih proizvoda - voćnih jogurta, svih 100. 000 evra, uloži u donacije, u želji da pomogne najugroženijima usled pandemije virusa Covid-19/

U saopštenju mlekare "Šabac", direktorka Marketinga Ivana Stevanović izjavila je da je u toku podela i 270 poklon paketa za zaposlene na Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, kao i 100 poklon paketa za penzionere.

Dodala je da je mlekara do sada donirala 8.000 litara dugotrajnog i Poppy čokoladnog mleka, kao i više od 10 tona ABT jogurta, voćnih jogurta, A La kajmaka, Mediteraneo sira, morske soli i Sirka mlečnog namaza.

Mlekara “Šabac” je angažovala i firmu iz tog grada da uslužno proizvede 10. 000 maski za lice koje će se donirati za Vojsku Srbije.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>