• 0

Aroma povećala plate radnicima 10%: "Čuvajmo zdravlje, a ujedno omogućimo snabdevanje naših građana"

Situacija nalaže da se svi ponašamo maksimalno odgovorno prema sebi i prema svima sa kojima dolazimo u kontakt, kako bi sačuvali svoje zdravlje i zdravlje svih drugih

  • 0

Foto: Aroma

Kompanija AROMA uputila je pismo svojim zaposlenima, u kojem hrabre njihove radnike, pružaju podršku ali i ističu šta je najvažnije sada. Pismo prenosimo u celosti.

Drage koleginice i kolege,

Posle ove nemile situacije izazvane virusom Covid 19, ovim putem se osvrćemo na prethodnih desetak dana. Najpre, svima vama se zahvaljujemo na doslednom pridržavanju mera koje smo interno sproveli, kao i na pridržavanju mera koje smo dobili od strane nadležnih državnih institucija.

Uloga naše kompanije u ovim komplikovanim situacijama zahteva višestruku pažnju i odgovornost jer je neophodno da sačuvamo vaše zdravlje, a ujedno da omogućimo nesmetano snabdevanje svih naših građana.

Ovde želimo posebno da istaknemo sve vas koji ste u svakodnevnom neposrednom kontaktu sa potrošačima, dostavljačima, odnosno kolege u maloprodaji, transportu i skladištu.

Sve nove informacije ćemo ubuduće postavljati putem naše stranice http://aromamarketi.rs/najnovije-informacije/ i putem naših društvenih mreža.

NOVA RELANOST

Znate i sami da su na tržištu Srbije odmah uvedene mere kojima su zahvaćeni i  maloprodajni lanci. Veliki broj zaposlenih je moralo da ostane u kućama zbog dece koja sada ne idu u vrtiće i škole, pa smo sa poslovođama radili i nove rasporede rada zaposlenih u našim prodavnicama.

Borimo se i dalje da snabdevanje ostane kakvo je i bilo, pa u našim marketima nema nestašica. Velika tražnja u prvoj sedmici, malo je poremetila snabdevanje, ali sada se situacija sa tražnjom smiruje i snabdevanje će se, nadamo se, u potpunosti normalizovati.

VREDNOSTI NA DELU

Stotine brojeva telefona je okrenuto da bi prodavci u Aroma marketima dobili zaštitnu opremu, potrebna dezinfekciona sredstva a i zaštitu na kasama koju sada instaliramo. Znamo da nije lako svakoga dana dolaziti na posao i biti izložen saobraćaju u prodavnicama,  pa smo napravili postere i uputstva za zaposlene i potrošače da bismo postigli što veći stepen zaštite.

PRVI

Aroma

Foto: AROMA

Mi smo prva kompanija i u Srbiji koja je svojim najizloženijim zaposlenima odmah po objavi vanrednih mera uvela stimulaciju na zaradu u vrednosti od 10%, sve dok traju vanredne okolnosti.

Neizmerno smo zahvalni svim našim koleginicama i kolegama na njihovoj hrabrosti i požrtvovanosti!

U ovom trenutku, možemo biti ponosni što radimo u kompaniji koja je od velikog društvenog značaja za život naših građana tako što osiguravamo nesmetano snabdevanje, a vaš rad je jednako važan i stoji rame uz rame sa ostalim službama države kao što je služba zdravstvene zaštite, policija ili ostale javne službe.

#SRCE ZA PRODAVCE

Kroz našu akciju na društvenim mrežama šaljemo podršku svim kolegama koji sada ne rade od kuće, bilo da su u prodavnicama ili u logističkom delu naših operacija. Znamo da nije lako. Pratite, slobodno dajte i svoje predloge!

Povezali smo se sa organizacijama koje pomažu starijim sugrađanima, obavljaju za njih kupovinu kako bi obezbedili lakšu i sigurniju kupovinu za one koje sada treba najviše da čuvamo.

DODATNI IZAZOVI

Aroma

Foto: Aroma

Ova situacija otvara i niz dodatnih izazova koje smo rešavali ovih dana:

- prevoz zaposlenih jer moraju da stignu kući na vreme,  naročito oni koji žive van mesta gde rade koje smo za sada zajedno rešili

- nabavka dezinfekcionih sredstava i zaštitne opreme koja se nastavlja uz uvođenje novih mera dodatne zaštite;

- privremeno zatvaranje  nekih objekata usled organizacije prevoza zaposlenih

Nadamo se da će sve ovo brzo proći i da ćemo u najkraćem mogućem roku ući u redovan način poslovanja.

Situacija nalaže da se svi ponašamo maksimalno odgovorno prema sebi i prema svima sa kojima dolazimo u kontakt, kako bi sačuvali svoje zdravlje i zdravlje svih drugih. Koliko god da bude trajala ova situacija naša budnost i odgovornost će nas sačuvati zdravima.

Svima vama i vašim porodicama želimo dobro zdravlje i šaljemo puno, puno  najtoplijih pozdrava!

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke