• 0
 ≫ 

Aroma povećala plate radnicima 10%: "Čuvajmo zdravlje, a ujedno omogućimo snabdevanje naših građana"

 ≫ 

Situacija nalaže da se svi ponašamo maksimalno odgovorno prema sebi i prema svima sa kojima dolazimo u kontakt, kako bi sačuvali svoje zdravlje i zdravlje svih drugih

  • 0
Foto: Aroma

Kompanija AROMA uputila je pismo svojim zaposlenima, u kojem hrabre njihove radnike, pružaju podršku ali i ističu šta je najvažnije sada. Pismo prenosimo u celosti.

Drage koleginice i kolege,

Posle ove nemile situacije izazvane virusom Covid 19, ovim putem se osvrćemo na prethodnih desetak dana. Najpre, svima vama se zahvaljujemo na doslednom pridržavanju mera koje smo interno sproveli, kao i na pridržavanju mera koje smo dobili od strane nadležnih državnih institucija.

Uloga naše kompanije u ovim komplikovanim situacijama zahteva višestruku pažnju i odgovornost jer je neophodno da sačuvamo vaše zdravlje, a ujedno da omogućimo nesmetano snabdevanje svih naših građana.

Ovde želimo posebno da istaknemo sve vas koji ste u svakodnevnom neposrednom kontaktu sa potrošačima, dostavljačima, odnosno kolege u maloprodaji, transportu i skladištu.

Sve nove informacije ćemo ubuduće postavljati putem naše stranice http://aromamarketi.rs/najnovije-informacije/ i putem naših društvenih mreža.

NOVA RELANOST

Znate i sami da su na tržištu Srbije odmah uvedene mere kojima su zahvaćeni i  maloprodajni lanci. Veliki broj zaposlenih je moralo da ostane u kućama zbog dece koja sada ne idu u vrtiće i škole, pa smo sa poslovođama radili i nove rasporede rada zaposlenih u našim prodavnicama.

Borimo se i dalje da snabdevanje ostane kakvo je i bilo, pa u našim marketima nema nestašica. Velika tražnja u prvoj sedmici, malo je poremetila snabdevanje, ali sada se situacija sa tražnjom smiruje i snabdevanje će se, nadamo se, u potpunosti normalizovati.

VREDNOSTI NA DELU

Stotine brojeva telefona je okrenuto da bi prodavci u Aroma marketima dobili zaštitnu opremu, potrebna dezinfekciona sredstva a i zaštitu na kasama koju sada instaliramo. Znamo da nije lako svakoga dana dolaziti na posao i biti izložen saobraćaju u prodavnicama,  pa smo napravili postere i uputstva za zaposlene i potrošače da bismo postigli što veći stepen zaštite.

PRVI

Aroma Foto: AROMA

Mi smo prva kompanija i u Srbiji koja je svojim najizloženijim zaposlenima odmah po objavi vanrednih mera uvela stimulaciju na zaradu u vrednosti od 10%, sve dok traju vanredne okolnosti.

Neizmerno smo zahvalni svim našim koleginicama i kolegama na njihovoj hrabrosti i požrtvovanosti!

U ovom trenutku, možemo biti ponosni što radimo u kompaniji koja je od velikog društvenog značaja za život naših građana tako što osiguravamo nesmetano snabdevanje, a vaš rad je jednako važan i stoji rame uz rame sa ostalim službama države kao što je služba zdravstvene zaštite, policija ili ostale javne službe.

#SRCE ZA PRODAVCE

Kroz našu akciju na društvenim mrežama šaljemo podršku svim kolegama koji sada ne rade od kuće, bilo da su u prodavnicama ili u logističkom delu naših operacija. Znamo da nije lako. Pratite, slobodno dajte i svoje predloge!

Povezali smo se sa organizacijama koje pomažu starijim sugrađanima, obavljaju za njih kupovinu kako bi obezbedili lakšu i sigurniju kupovinu za one koje sada treba najviše da čuvamo.

DODATNI IZAZOVI

Aroma Foto: Aroma

Ova situacija otvara i niz dodatnih izazova koje smo rešavali ovih dana:

- prevoz zaposlenih jer moraju da stignu kući na vreme,  naročito oni koji žive van mesta gde rade koje smo za sada zajedno rešili

- nabavka dezinfekcionih sredstava i zaštitne opreme koja se nastavlja uz uvođenje novih mera dodatne zaštite;

- privremeno zatvaranje  nekih objekata usled organizacije prevoza zaposlenih

Nadamo se da će sve ovo brzo proći i da ćemo u najkraćem mogućem roku ući u redovan način poslovanja.

Situacija nalaže da se svi ponašamo maksimalno odgovorno prema sebi i prema svima sa kojima dolazimo u kontakt, kako bi sačuvali svoje zdravlje i zdravlje svih drugih. Koliko god da bude trajala ova situacija naša budnost i odgovornost će nas sačuvati zdravima.

Svima vama i vašim porodicama želimo dobro zdravlje i šaljemo puno, puno  najtoplijih pozdrava!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>