• 32
 ≫ 

Što vičete? Ovako je Siniša Mali započeo odgovor na poslednje pitanje, pa izašao s konferencije

 ≫ 

"Pa dobro, kad biste malo znali nešto o ekonomiji i privredi, razumeli biste i znali biste kako cela privreda radi"

  • 32

Program ekonomskih mera za smanjivanje negativnih efekata prouzrokovanih pandemijom korona virusa predstavljen je danas, a javnosti su se obratili ministar finansija Siniša Mali i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež. Pred sam kraj konferencije, usledilo je prilično glasno pitanje "Recite da li će novac za mala i srednja preduzeća biti uplaćen na račun zaposlenih ili firmi?"

- Što vičete? Kada biste vi mene slušali, kada biste manje vikali, ali ima i neko ko da vam odgovori. Dakle vrlo precizno sam odgovorio. Taj novac ide zaposlenim u tim preduzećima, a kako će biti plaćen videćete verovatno preko posebnog računa koji će se onda od tog preduzeća taj novac distribuirati svakom zaposlenom... - odgovorio je Mali. Usledilo je tiše:

- To vas ja pitam...

- Pa dobro, kad biste malo znali nešto o ekonomiji i privredi, razumeli biste i znali biste kako cela privreda radi...  - započeo je Mali, ostatak odgovora vidite u snimku na vrhu teksta.

 Više o merama pročitajte klikom na ovaj link, tiče se svakog od nas - ko će dobiti 100 evra pomoći, a ko 30.000 dinara

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    31. mart 2020 | 18:24

    Mali je sasvim jasno,glasno i razumljivo za svakog polupismenog i nepismenog obrazložio Plan VLADE SRBIJE.Ispravno se obratio neprofesionalnom novinaru (ako je uopšte novinar). MINISTAR MALI je na novinarovo pitanje ispravno primetio da ništa nije slušao jer je na njegovo pitanje već odgovoreno.

  • Nadam se da

    31. mart 2020 | 18:30

    Cete objaviti komentar.Taj svadjalacki nagon dolazi kad je osoba nesigurna,kad nije sigurna u ispravnost i istinitost onog sto govori.Takođe pokazuje i strah,paniku.Sam nastup ministra bio je jako konfuzan,gde preovladjuju opsta mesta tipa boricemo se za svako radno mesto,zastiticemo radnike i dr.Malo toga je receno a domenstrativni odlazak je bez presedana.

  • Zoki CH

    31. mart 2020 | 18:04

    Ovako arogantnu vlast mi nismo nikad imali, ovo je strašno. Godpoda je umislila da su kraljevi ili šta? U opšte ne znaju normalno da komuniciraju, počevši od predsednika pa do ovog malog!!!!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>