• 0
 ≫ 

Muke rada od kuće: Direktorka se tokom video sastanka pretvorila u krompir

 ≫ 

Kada imate sastanak online, uvek se pobrinite da vas ništa ne ometa

  • 0
Rad od kuće s decom Foto: Shutterstock

Izolacija i rad na daljinu ponekad rezultiraju zanimljvim situacijama. Svi mi koji smo još srećni što još imamo posao i radimo, znamo da prilagođavanje radu od kuće može biti zahtevno, ali i zabavno.

Lizet Ocampo, direktorika u jednoj američkoj organizaciji, jedna je od mnogih koja ovih dana radi od kuće i sve sastanke obavlja putem video kola.

Ona radi za organizaciju koja podstiče Latinoamerikance da učestvuju na izborima, a kako bi ostala s njima u kontaktu i za vreme krize, druži se s njima putem aplikacije u kojoj su organizovali i happy hour kao zabavan način održavanja odnosa. Da to bude još zabavnije, Lizet je skinula i određene filtere za video pozive, ali je problem nastao kad je ona zaboravila na njih.

- U ponedeljak smo imali standardni video sastanak i kada sam uključila kameru, videla sam sebe u obliku krompira - kaže Lizet.

- Bila sam jako zbunjena. Od svih stvari, zašto sam baš krompir? -

Naknadno se setila da je skinula filtere, ali naravno, kako to obično biva u sličnim situacijama, nije mogla da se seti kako ih isključi. U međuvremenu, njene kolege su se dobro zabavljale. Sama Lizet je u nekom trenutku odustala od isključivanja filtera pa je provela ostatak sastanka kao krompir.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>