• 0

Solidarnost na delu: Kompanije doniraju infektivne plastične kese Covid-19 centrima

Isporuka će biti 14. i 15. aprila u Beogradu, Novom Sadu i Nišu

  • 0
korona virus, koronavirus, lekar, lekari, bolnica

Udruženim snagama protiv korone / Foto: Tanjug/AP

Članice Sekcije proizvođača plastičnih kesa Privredne komore Srbije doniraće infektivne plastične kese i kese za otpad privremenim bolnicama, kao i drugim ustanovama i objekatima u Srbiji sa ciljem podrške u borbi protiv širenja pandemije Covid-19.

- Proizvođači su pokazali izuzetan stepen solidarnosti i društvene odgovornosti ponudivši veliku količinu infektivnih plastičnih kesa i kesa za skladištenje otpada. Takođe, spremni su da sami distribuiraju kese na mesta gde su neophodne, a prema instrukcijama našeg Udruženja - kaže Dragan Stevanović, sekretar Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala PKS.

On dalje navodi da će firme sa juga naše zemlje robu isporučiti u Nišu, iz centralne Srbije i Beograda u Beogradu, a iz Vojvodine u Novom Sadu. Isporuka će biti u utorak, 14. aprila i u sredu, 15. aprila.

Proizvođači infektivnih plastičnih kesa i kesa za otpad koje na ovaj način žele da pomognu u borbi protiv pandemije su: Polipak doo - Batočina, Limited - Niš, Foka – Gornji Milanovac, Laki Plus - Čačak, Vital - Drenovac, Niksan – Nova Pazova, Rk Plast - Subotica, Koki Plast - Niš, Nina Plast, Pinus - Zemun, Mediapak - Niš, Sak Plast - Ćuprija i Petrović Plastik - Supska.

Video: Donacije za privremene bolnice u Beogradu, Novom Sadu i Nišu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>