• 5

Pitajte Sinišu Malog: Ministar sutra odgovara na pitanja građana i privrede o paketu mera

Pitanja se šalju putem direktne poruke

  • 5
BEOGRAD MALI BERZA

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Ministar finansija Siniša Mali odgovaraće u sredu 15. aprila od 08.00 časova ujutru na pitanja građana i privrede o "Programu ekonomskih mera za smanjivanje negativnih efekata izazvanih pandemijom virusa Кovid-19" i podršku privredi" putem svog zvaničnog instagram profila.

Građani i privrednici mogu da šalju pitanja putem direktne poruke na zvanični profil ministra finansija @mali_sinisa

Podsetimo, ministar finansija ranije je izjavio da je zemlja potpuno finansijski stabilna i da može da izdrži finansijski teret koji je pred njom.

 
 
 
View this post on Instagram

Министар финансија Синиша Мали одговараће у среду 15. априла од 08.00 часова ујутру на питања грађана и привреде о „Програму економских мера за смањивање негативних ефеката изазваних пандемијом вируса Ковид-19“ и подршку привреди“ путем свог званичног инстаграм профила. Грађани и привредници могу да шаљу питања путем директне поруке на званични профил министра финансија @mali_sinisa

A post shared by Министарство финансија (@ministarstvo_finansija) on

- Imamo novca u budžetu, uštedeli smo ga odgovornom ekonomskom politikom, i zato sada možemo da vam pomognemo i da zajedno prebrodimo ovu krizu - poručio je Mali.

On je istakao da je najvažniji zadatak budžeta tokom pandemije korona virusa da finansira troškova borbe za zdravlje i živote građana i da se to upravo i radi.

Video: Minimalni iznos kredita za privrednike je milion, a za preduzetnike dva miliona

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvana Spasojevic

    Molim Vas za objasnjenje kako isplatiti celu zaradu za mart u aprilu, pravno lice je registrovano za koriscenje mera iz uredbe, tj ako se zarade isplacuju pre uplacenih sredstava od drzave, kako isplatiti zaradu zaposlenima koji nemaju tekuci racun- gotovina sa namenskog racuna.

  • Maksi

    Ko je rusio u savamali?

  • Lord

    Pitajte "doktora"...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke