• 1
 ≫ 

Dva miliona dinara pomoći Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje

 ≫ 

Velika pomoć Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje

  • 1
Lukoil Foto: Branko Koljajuć

U ovo nezgodno vreme, pozitivno je što smo pokazali koliko možemo da budemo solidarni, pojedinačno i kao kolektiv.

Kompanije u Srbiji još jednom su dokazale da su uvek spremne da pruže pomoć svojoj zajednici onda kada joj je to neophodno. Društvena odgovornost stupila je na scenu, i mnogi su odlučili da u doba korone pomognu onako kako su mogli.

Neki su menjali fabričke pogone kako bi ih prilagodili proizvodnji maski, koje su onda poklanjali, a kompanije su svoju podršku pružile donirajući novac, poklanjajući zaštitnu opremu i higijenske pakete. Avioni i avioni opreme su kupljeni tim novcem.

Samo kompanija „LUКOIL SRBIJA“ donirala je dva miliona dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje u želji da pruži podršku naporima u borbi protiv širenja virusa COVID-19.

U situaciji u kojoj se Republički fond suočava i prevazilazi mnogobrojne izazove i zahteve i uspeva da se pravovremeno pobrine za sve svoje korisnike, ova donacija može da doprinese lakšem rešavanju aktuelnih i važnih pitanja i da podrži zdravstveni sistem Srbije.

Donacijom LUКOIL SRBIJA se, nakon podrške Institutu Torlak, još jednom odazvala aktuelnom trenutku i uključila u brojne inicijative matične kompanije – Grupe „LUКOIL“, u nastojanjima da da puni doprinos dobrobiti društvene zajednice u svim zemljama u kojima posluje.

Кroz mrežu od 114 benzinskih stanica LUКOIL SRBIJA nastavlja da pruža pouzdanu uslugu, brinući o bezbednosti, zdravlju i zaštiti kako potrošača, tako i zaposlenih u njenim objektima u skladu sa propisima i merama koje donosi Vlada Republike Srbije.

Naravno, u ovim trenucima, osim brige o zajednici, svako mora da se brine o svom biznisu, da teret krize podnesu podjednako svi članovi jednog kolektiva, da se očuva vitalnost biznisa, da se napravi više scenarija kako da se iz svega izađe sa najmanje posledica, pre svega za ljude, ali i biznis.

Mi sa naše strane trebalo bi da ih podržimo u tome.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • luka

    14. april 2020 | 21:20

    ''da teret krize podnesu podjednako svi članovi jednog kolektiva'' ...sto ce reci? ...nema ni minimalac...?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>