• 19

Prva srpska kompanija koja se javno odrekla državne pomoći

Grupa Univereksport saopštila je da je odlučila da u trenutnoj zdravstvenoj situaciji ne koristi mogućnost propisanih mera pomoći Vlade Srbije, u iznosu od više od dva miliona evra

  • 19
Penzioneri Beograd kupovina

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Grupa Univerexport u trenutnoj zdravstvenoj situaciji donela je odluku da ne koristi mogućnost propisanih mera pomoći Vlade Republike Srbije, u iznosu od preko 2 miliona evra, kako bi i na ovaj način pokazala solidarnost i društvenu odgovornost prema zajednici i svim onim preduzećima kojima je ova pomoć potrebnija.

Kako je navedeno, takva odluka je doneta da bi taj trgovinski lanac i na taj način pokazao solidarnost i društvenu odgovornost prema zajednici i svim onim preduzećima kojima je državna pomoć potrebnija.

- Odluka je doneta u skladu sa činjenicom da situacija sa virusom Covid 19 nije negativno uticala na poslovanje Grupe Univereksport -  istakla je ta poslovna grupacija u čijem su sastavu Univereksport, Trgopromet i Bačka.

Grupa Univereksport je isplatila u celosti plate svojim zaposlenima, a društvenoj zajednici je upućena donacija od više od četiri miliona dinara u hrani.

(Telergaf Biznis/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    Svska cast trgovinskom lancu Za pohvalu

  • нс

    За похвалу,браво.

  • Mile

    Nevalja kad ne daju pare a sada kukavicu i na one koji daju.Vama vecito nezadovoljnima treba Obrenovicev Zakon:sest-devetnaest po zadnjici.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke