• 7

Dr Kon: Šta poslodavci da rade sada kada se radnici vraćaju na posao

Najvažnije mere odavno rečene

  • 7

- Osnovne mere su odavno date. Postoje neka razmišljanja kako će korporativne firme da se ponašaju, u smislu da li i dalje da organizuju rad od kuće, ko će sada postepeno da se vraća na posao, ali to su druga pitanja. Međutim, kada se ljudi sada vraćaju na posao, moraju da se pridržavaju mera distanciranja, i to je najvažnije - rekao je dr Predrag Kon na konferenciji za medije. 

Kon je naime, odgovarao na pitanja novinara, da li poslodavci sada moraju da izdaju posebne mere zaštite i da preduzimaju ili izdaju nova upustva, od danas, kada se pojedine radnje otvaraju iznova.

Na redovnoj konferenciji povodom izveštaja o stanju epidemije korona virusa u Srbiji ministar zdravlja rekao je da je skoro 10 procenata (9,52 %) zdravstvenih radnika, od ukupnog broja obolelo u našoj zemlji. 

Video: Kon o situaciji u kojoj su samohrani roditelji i početku rada vrtića

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bami

    Evo vođa danas izveo pokaznu vezbu distanciranja 🤣🤣🤣

  • Ganimed

    Kako to da se ni jedna kasirka u radnji nije zarazila a ona je u kontaktu sa gomilom osoba?

  • Sa Sava

    Ma nista od toga narod je takav a haosa ce biti Sa obdanistima privatnim skolicama jer tamo ih I bake I deke dovode ne roditelji kao I Sa privatnim vrticima ko jos postuje mere tamo kao nosice maske zaposleni Kako da ne kupice poslodavac taj bre ni din nece uloziti u higijenu a ne u masku samo pare da uzme

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke