• 1
 ≫ 

Htela da kupi automobil, ali je ipak uplatila listić: Sreća je bila na njenoj strani

 ≫ 

Srećna dobitnica je Biljana Mihailović iz Velike Plane

  • 1
srecna dobitnica Biljana Mihailović / Foto: Državna lutrija Srbije

Državna lutrija Srbije svečano je uručila Extra šansu specijalnog 25. LOTO kola, automobil marke Hyundai Tuscon, u izložbeno – prodajnom salonu Hyundai automobila u Beogradu. Srećna dobitnica Biljana Mihailović svoj listić uplatila je u Velikoj Plani.

- U trenutku kada sam shvatila da sam baš ja osvojila ovaj automobil bila sam vrlo iznenađena. Ovog puta je sreća bila na mojoj strani, jer sam baš planirala sebe da počastim novim automobilom - izjavila je Biljana Mihailović, i dodala da se raduje prvoj vožnji u novom vozilu.

Takođe, u petak, 17. aprila, pred najradosniji hrišćanski praznik Uskrs - izvučena je i sedmica u vrednosti od fantastičnih 450 hiljada evra, a dobitni listić uplaćen je u Kuli.

U narednom 33. kolu Igre na sreću LOTO, premija će iznositi 35.000.000 dinara, dok će LOTO Plus dobitak biti vredan čak 1.470.000 evra.

Važno je napomenuti da građani koji igraju LOTO, tako pomažu i onima kojima je pomoć najpotrebnija, od finansiranja sporta i omladine, Crvenog krsta Srbije, do organizacija čiji je cilj unapređenje socijalno - ekonomskog i društvenog položaja osoba sa invaliditetom, jedinice lokalne samouprave, kao i za lečenje retkih bolesti.

Video: Čuda jesu moguća: Jedan par dobio je na lutriji, a onda je stigla još veća vest

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>