• 0

BAT donirao milion dinara Crvenom krstu Vranje životne namirnice za najugroženije

Kompanija British American Tobacco (BAT) donirala je Crvenom krstu u Vranju pakete sa osnovnim životnim namirnicama u vrednosti od milion dinara, koje će organizacija dalje preusmeriti korisnicima kojima je pomoć najpotrebnija

  • 0
Donacija kompanije BAT Crvenom krstu u Vranju

Foto: Jovan Sokolović

Uz donaciju, doprinos prikupljanju sredstava pružili su i zaposleni kompanije BAT, kao i fabrički sindikati „Nezavisnost” i „Samostalni sindikat” učešćem na dobrovoljnoj bazi, u želji da pomognu sugrađanima, zajednici i pokažu humanost na delu.

- Mi smo kao kompanija oduvek bili posvećeni odgovornom poslovanju i pomoći lokalnoj zajednici, koja je sada važnija neko ikad. Današnja donacija je samo jedna u nizu aktivnosti kojima nastojimo da pružimo doprinos, a upravo iz tog razloga kompanija neće koristiti olakšice i pomoć koju je Vlada Srbije ponudila privredi, kako bismo prebrodili krizu izazvanu pandemijom korona virusa. Sa istom praksom ćemo nastaviti i u narednom periodu, a ujedno apelujemo i na druge privredne subjekte da pokažu solidarnost i jedinstvo. Takođe, briga o zaposlenima ostaje vodeći prioritet u našem poslovanju, što pokazuje i da se broj zaposlenih u kompaniji, uprkos vanrednom stanju, nije promenio - istakao je direktor kompanije BAT za Srbiju i Crnu Goru Milorad Krstikeski.

Donacija kompanije BAT Crvenom krstu u Vranju

Foto: Jovan Sokolović

Kao društveno odgovorna kompanija koja već 17 godina posluje u Srbiji, British American Tobacco nastavlja da pomaže državi i lokalnoj zajednici i u trenucima koji su teški za ceo svet. Od početka poslovanja u Srbiji, BAT je investirao više od milion evra u društveno odgovorne projekte, a takva praksa ostaće opredeljenje kompanije i u budućnosti.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>