• 0

Svetske berze u doba korone + Besplatan vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati”

Velike svetske berze su uzdrmane pojavom koronavirusa jer investitori procenjuju posledice i dužinu trajanja trenutne zdravstvene krize

  • 0

KapitalRS, za sve koji su zainteresovani da nauče kako da trguju na svetskoj berzi (takozvanim finansijskim ugovorima za razliku, engl. CFD) ili žele da saznaju više, pripremio je besplatan vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati”. Vodič je prilagođen svim nivoima znanja i možete ga preuzeti putem linka ispod.

Besplatan vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovde.

Ekonomski uticaj virusa korona ponovo je bio u centru pažnje investitora, dok optimizam po pitanju podsticajnih mera vlada i centralnih banaka raste. Manji broj novih slučajeva zaraze u državama kao što su Italija, Španija i Nemačka, kao i poboljšavanje situacije u Nju Jorku, izazvao je olakšanje među investitorima. Međutim, broj prijavljenih za pomoć nezaposlenima u SAD u prošle četiri nedelje popeo se na 22 miliona.

Berza Korona

Foto: Fortrade

Tržišta će ove nedelje biti fokusirana na sezonu finansijskog izveštavanja kompanija. Netflix će rezultate poslovanja objaviti u utorak, dok će Amazon rezultate objaviti u četvrtak. Uprkos tome što će prema očekivanjima većina kompanija objaviti rezultate slabije od očekivanih, investitori se nadaju da će ove dve kompanije, koje su u najmanjoj meri pogođene pandemijom virusa korona, objaviti pozitivne rezultate. Naime, ljudi su zatvoreni u kućama i vrlo je verovatno da su u većoj meri koristili usluge platforme Netflix, kao i pogodnost kućne dostave koju nudi Amazon.

Besplatan vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovde.

Berza Korona

Foto: Fortrade

Cena sirove nafte je u slobodnom padu i opala je na najniži nivo od 1999. godine nakon što je izveštaj OPEC-a potvrdio nalaze Međunarodne agencije za energetiku prema kojima je potražnja za naftom izuzetno slaba.

Besplatan vodič “Korak-po-korak: Kako trgovati” preuzmite ovde.

Ovaj tekst je pripremljen i odobren od strane investicionog savetnika, Aleksandra Zavišića, Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke